Podívejte se, jak naše chlupáče dokáže proměnit návštěva stylisty

Stylisté dokážou hotové zázraky!
Zdroj: Grace Chon/Brightside.me
Biggie Smalls před setkáním se psím stylistou......a po něm.Rocco před setkáním se psím stylistou......a po něm.+ 12 fotek+ 13 fotek

Profesionální stylisté z nás dokážou udělat úplně jiné lidi. Jak to ale dopadne, když se do jejich péče dostanou domácí mazlíčci? Stejně!

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 21. 11. 2016 16:00

Grace Chon už mnoho let portrétuje zvířata a občas měla příležitost zdokumentovat i proces jejich přípravy pro fotografické sezení (tedy koupání, česání, stříhání a tak dále) – což byla podle očekávání velice zajímavá zkušenost.

Na mnohých psech se totiž stylisté vyřádili natolik, že i jejich vlastní majitelé měli následně tak trochu problém je poznat. Původně neupravení chlupáči se jakoby mávnutím kouzelného proutku proměnili v okouzlující elegány, kteří by nepochybně zazářili na každé výstavě.

Tyto změny inspirovaly Grace k vytvoření nového projektu, který nazvala jednoduše „Hairy“ („Chlupatý“). Ty nejpovedenější snímky zveřejnila na svém Instagramu… a nutno uznat, že opravdu stojí za zhlédnutí. Jsou totiž nejen roztomilé, ale i úsměvné. Mrkněte do galerie:

Zdroj: Bright Side

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články