Podlehl hudbě i tanci: Jak si Ben Cristovao vydobyl místo ve světě showbyznysu

Do Bena je zamilovaná spousta jeho fanynek.
Zdroj: Instagram
Ben je samý sval.Pracuje na sobě.Mimo své fanoušky má rád i psy.Co na to říkáte, dámy?+ 1 fotka+ 2 fotky

Zpěvák Ben Cristovao si získal miliony fanoušků, už když se v roce 2009 účastnil soutěže Česko Slovenská SuperStar. Přestože zdaleka nevyhrál, ve světě showbyznysu se dokázal prosadit jako málokdo. Úspěch hitu Bomby a posléze Těžký váhy nebo Asio byl fenomenální. Napůl černošský chlapec, který má otce z Angoly a matku z Čech, dnes slaví jedenatřicáté narozeniny.

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 08. 06. 2018 13:21

Celým jménem Ben da Silva Cristóvão se narodil v Plzni v roce 1987. Jeho cesta za úspěchem však nebyla jednoduchá. Bezesporu moudré bylo, že se v roce 2009 přihlásil do SuperStar, kde měl původně jen tančit. Měl k tanci totiž vlohy, což dokazuje, že svého času byl součástí JAD Dance Company, kde ho učil samotný Yemi A. D.

Pohybované nadání má bezpochyby i po svém angolském otci. Černošské geny zkrátka nezapře. Kromě tmavší pleti má i neuvěřitelné množství energie. V útlém věku se věnoval profesionálně snowboardingu a v roce 2006 získal první místo na Českém poháru série 4x4. Kvůli zranění přesedlal na jiný sport, a to brazilské bojové umění jiu-jitsu.

Na mezinárodním turnaji Madrid Open získal zlato v kategorii ve středně těžké váze a zdá se, že má ambice se dostat ještě dál. Hudebně se mu daří až neskutečně. Po vypadnutí ze SuperStar, kde skončil na sedmém místě, nelenil a veškeré své peníze investoval do kanadských producentů The Glowstick, se kterými spolupracuje dodnes.

Po hitech Give me some more a duetu se svojí tehdejší dívkou Monikou Bagárovou Chci přišly opravdové pecky jako Tělo, Bomby nebo Sweet Chilli. Úspěch slavil i s dalšími hity Těžký váhy, Nemůžu si dovolit a Asio. V současné době působí jako porotce v SuperStar, kde sám kdysi začínal. Ben na sobě ale nepřestává pracovat. Naopak. Má ambice být ještě lepší.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články