Podzimní trendy: Letos naši peněženku moc nepotrápíme, bude frčet to samé co vloni

Nebojte se lehce experimentovat.
Zdroj: Pixabay
Styl a elegance, to je to pravé.Nebojte se lehce experimentovat.Květinové vzory opět pofrčí.Legíny a kvalitní tenisky jsou zárukou pohodlí.+ 1 fotka+ 2 fotky

Milovníky módy, kteří za loňské podzimní trendy utratili majlant, jistě potěší, že se svou výbavou udělají hodně parády i letos. Tyto kousky se totiž v šatníku nějakou dobu ohřejí.

Petra Járková
Petra Járková 27. 09. 2018 11:48

Nově letos i růžová

V kurzu budou opět výrazné barvy jako oranžová, žlutá, fialová nebo červená. Oproti loňským odstínům dostanou pouze tlumenější nádech. Nově je doplní odstíny růžové – zářivě fuchsiová, candy pink i starorůžová s nádechem do hněda. Chybět by vám neměla také rezavě hnědá, camel, khaki nebo švestková. Tyto barvičky letos tvoří dokonalý základ podzimního šatníku

Opět pokraluje satén i semiš

Stejně jako barvy tak budou letos v kurzu i stejné materiály. Pokud jste tedy loni podlehla sametu, můžete si být jistá, že tyto kousky zase vytáhnete. To samé platí pro satén i semiš.

Evergreeny

Hurá! Opět můžete vyndat ze skříně své milované barevně výrazné midi šaty, džíny s viditelnými švy, šaty s krajkovým lemem připomínající noční košilku. Pro ty kalhotově zaměřené jsou opět v kurzu kalhotové kostýmy, legíny i flanelové košile. Zabodujete také s mixem elegantního a sportovního stylu.

Jaké barvy kombinovat

Vrací se i color blocking v kombinaci růžová s červenou, růžová s oranžovou či oranžová s růžovou. 

Zima ve znamení zvířátek

S přicházející zimou pak zainvestujte do zvířecích potisků, svislých pruhů, šedých kostek a květinových vzorů. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články