Představujeme The PMS Package, menstruační krabičku první pomoci

Balení obsahuje čokoládové tyčinky, hebké ponožky a další drobnosti, které zpříjemní menstruaci.
Zdroj: Designtaxi.com
Tato fotografie dokonale ilustruje, po čem ženy trpící premenstruačním syndromem (PMS) touží nejvíc – schoulit se do klubíčka v oblíbeném pyžamu a ukázat se světu až po skončení cyklu.Během menstruace se potýkají s křečemi, nadýmáním, změnou nálad i depresí. A že jich vůbec není málo – až 3 ze 4 žen tyto příznaky každý měsíc obtěžují.Dva devatenáctiletí hoši ale přišli na to, jak nás během periody snést. Vymysleli The PMS Package – krabici plnou čokolády a jiných pozorností, které nás budou rozmazlovat.Menstruační krabička první pomoci obsahuje čokoládové tyčinky, popcorn, celozrnné drobnosti, plyšového medvídka s nápisem „Jsi perfektní“ nebo bombičku do koupele.+ 5 fotek+ 6 fotek

Změny nálad, citlivá prsa, chutě, únava, podrážděnost, deprese. Premenstruačním syndromem (PMS) trpí podle respektované instituce Mayo Clinic 3 ze 4 menstruujících žen. Není tak divu, že se většina z nás touží během periody zahrabat pod peřinu a vylézt, až když je po všem. A právě tomu porozuměli – ach ano – dva devatenáctiletí muži.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 06. 03. 2017 03:12

Luke Buchy s Ashtonem Oneskem vytvořili „The PMS Package“ – krabičku plnou sladkostí, slaných drobností a dalších pozorností, které mají ženám zpříjemnit menstruační cyklus.

„Jsi perfektní“

„Když matka příroda klepe na dveře, spolu s ní i PMS balíček,“ zní slogan společnosti a trefuje se do černého. Když máme „naše dny“, netoužíme po ničem jiném než po čokoládě, tlustých a hebkých ponožkách a úlevě od bolesti.

Toto všechno nám The PMS Package podle tvůrců dopřeje. Menstruační krabička první pomoci obsahuje čokoládové tyčinky, popcorn, celozrnné drobnosti, plyšového medvídka s nápisem „Jsi perfektní“ nebo bombičku do koupele. Obsah balení záleží na typu, který zvolíte.

K dostání jsou tři velikosti – mini, original, perfect. V balíčku Mini za 15 dolarů najdete 5 až 7 překvapení, typ Original nabízí 8 až 10 pozorností a stojí 25 dolarů. Zažíváte-li při menstruaci hotová muka, skočte po krabici Premium. Bude pro vás nachystáno 11 až 14 drobností za cenu 30 dolarů.

Potěšení až k domovnímu prahu

Ke každému balení si pak můžete navolit extra položky, jako tampony nebo pilulky Midol na utišení menstruačních křečí.

Důležitá poznámka – PMS balíček vám služba doručí až k domovnímu prahu.

Smutnou zprávou však zůstává, že společnost zatím doručuje svůj produkt jen do Spojených států, Británie, Kanady, Mexika a Austrálie.

A tak si prozatím musíme svůj PMS balíček sestavit samy.

Zdroj: The PMS Package

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články