První kolo dárků: Objednejte pro celou rodinu, ať máte jistotu, že dárky do Vánoc dorazí

Je čas začít s vánočními nákupy!
Zdroj: Pixabay
Tenhle stylový kufřík vaši polovičku dostane.Barevný nábytek dodá vašemu bydlení naprosto nový rozměr.Anděl z ametystu ochrání vás i vaše blízké.Za čtyři tisíce můžete mít od partnera na nějaký ten pátek klid, ovladač nepustí z ruky.+ 4 fotky+ 5 fotek

Prosinec je tu a s ním i velkolepé nákupy vánočních dárků, jídla a zážitků, na které vaši blízcí nezapomenou. Dopravní společnosti jako každý rok nestíhají, raději tedy nic nepodceňte a objednávejte hned.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 03. 12. 2018 09:04

Nebaví vás trávit advent v nákupních centrech, proto nakupujete přes internet? Pokud chcete i tuto aktivitu omezit na minimum času, využijte naše tipy, díky kterým obstaráte dárky pro celou rodinu.

Pamatujte, že není důležité množství, ale kvalita, originalita a nápad. Zapomeňte tedy na kosmetiku, parfémy nebo oblečení. Letos frčí technika, designový nábytek, minerály nebo třeba tradiční delikatesy.

Hra na mistry techniky

Ne nadarmo se říká, že jsou muži přerostlé děti. Uspokojte jejich touhu po technické dokonalosti a nechte je „hrát si“. S  O2 Smart Boxem se jistě trefíte do černého. Nejen že toto skvěle vypadající zařízení od designéra Martina Tvarůžka spojuje supervýkonný modem, ale zároveň je srdcem zabezpečení chytré domácnosti. Pomyslnou třešničkou na dortu je potom rodičovská kontrola, díky níž už se nikdy nestane, že by váš potomek přišel domů a ještě před sundáním aktovky surfoval na internetu. Zabudovaná meteostanice odstraní i zbytečné dotazy tipu: „Jak dnes bude? Je tam zima?“ O2 Smart Box je tak dárkem nejen pro partnera, ale i usnadněním pro vás. 

Prarodiče zavzpomínají na staré časy

Výrobky Čongrády se již dostaly do širokého podvědomí. Dar v podobě zkušeností vrytých do rodinných receptů zaujal. Kvalitní chuť, která je potvrzena třemi pilíři. Prvním je absolutní bezlepkovost, druhým je 100% přírodnost díky výrobě přirozenou cestou, bez jakýchkoliv chemických konzervantů, emulgátorů, stabilizátorů, zvýrazňovačů chutí a umělých barviv.

Stylový kufřík pro muže

Každý muž si rád schovává své poklady, talismany, drobnosti plné vzpomínek na podstatné události či etapy životní cesty od dětství do „dědství“. Dokonalým malým „trezorem“, který spolehlivě uschová tyhle cenné kousky pohromadě a nedovolí, aby se poztrácely po kapsách či šuplících, je plechový kufřík Pilsner Urquell. Kufřík zaujme autentickým designem s přezkou na uzavření a praktickou rukojetí.

Pokojíček nemusí být jen růžový kýč

Vaše dítě roste jako z vody a je na čase upravit mu pokojíček dle potřeb, ale také podle jeho vkusu. Krásná komoda Homelove díky svým barvám dodá každému pokojíčku neotřelý vzhled a veselý nádech.

Bytové doplňky s neobyčejnou silou

Každá maminka miluje vázy, dekorace a jiné ozdoby, kterými již léta pyšně zdobí rodinné sídlo. Také to je jedním z důvodů, proč se tak rádi vracíme domů a vzpomíname na dětství. Pořiďte jí k letošním Vánocům stylovou vázu z onyxu, kamene, který dodává sílu. Kdo jiný by si ji zasloužil víc než vaše maminka.

Andělíčkem uděláte radost

Andělé k vánočním svátkům neodmyslitelně patří a určitě neuděláte chybu, když krásnou soškou z ametystu obdarujete někoho opravdu blízkého. Kameny opracované do podoby anděla budou chránit vás a vaše nejbližší před vším zlým a špatným. Ametyst je mimořádně mocný kámen s obrovskou silou, kterou musíte umět využít.

Barevný nábytek je v kurzu

Vánoce jsou také od toho udělat radost sám sobě. No a kdo má jen trochu vkus, tuhle dokonalou komodu v pestrých barvách musí mít. Každý obývací pokoj promění v originální místo plné pozitivní energie.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články