Retro erotika: Naši dědečkové dávali přednost plnějším tvarům

Ženy, víno a zpěv
Zdroj: Profimedia
Jejda, pejsku, co to děláš?Erotické fotky dob minulýchŽeny, víno a zpěvErotické fotky byly oblíbené odjakživa+ 6 fotek+ 7 fotek

Představa dřívější a dnešní erotiky se diametrálně liší, avšak odhalená ženská těla přitahovala muže odjakživa. Pojďte se podívat na ženy, které připadaly sexy mužům v minulém století.

Redaktor
Redaktor 21. 01. 2019 10:22

Dnes by se jen málokdo chtěl dívat na nekvalitní černobílé fotografie se ženami plných tvarů, které toho mají více zarostlého než odhaleného. Dřív to ale bylo jinak, a jelikož byla erotika jednou z mála povolených věcí, užívalo se jí do sytosti.

Dalším důvodem, proč byly velmi oblíbené erotické fotografie, byly peníze. Do luxusních podniků s lehkými ženami a nejrůznějších striptýzových barů totiž chodili jen bohatí pánové na úrovni. Dělnické třídě tak nezbývalo nic jiného, než se spokojit s nejrůznějšími časopisy a obrázky, aby byl jejich intimní život také pestřejší.

Na fotografiích uvidíte nejrůznější ženy v dosti odvážných pózách i kostýmech. Některé situace vám možná dokonce budou připadat k smíchu, ale věřte, že muži tyto erotické akty doslova hltali.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články