Silvestrovské přípravy: Jak uspořádat ten nejlepší novoroční večírek?

Tematické večírky můžou být neuvěřitelně sexy.
Zdroj: Shutterstock
Dokonalý večírek chce hodně sil.Konfety jsou nutností.Šampaňské na přípitek musí být dobře vychlazené.Silvestrovská party s přáteli.+ 1 fotka+ 2 fotky

Chcete být hvězdou večera díky nezapomenutelné silvestrovské párty? Pak nepodceňte přípravy a inspirujte se našimi tipy, jak docílit toho, aby byla dokonalá a hosté se příjemně bavili.

Redaktor
Redaktor 31. 12. 2018 01:06

Kostýmy jsou v módě

Vyberte téma a informujte hosty, v jakém stylu mají přijít. Skvělou volbou jsou filmové večery, retro kostýmy nebo třeba animovaní hrdinové.

Rozešlete pozvánky

Předem si promyslete, koho na párty pozvete, aby si celý okruh přítomných sedl a vstup do nového roku byl příjemný. Originální pozvánky najdete v šablonách na internetu, nebo prostě zapojte svou fantazii.

Nakupte dekorace

Dekorace jsou důležité k navození atmosféry. Ideální je, když korespondují s tématem párty. Skvělá jsou také nejrůznější vtipná míchátka do pití a pro zútulnění svíčky.

Nepodceňte pohoštění

Chipsy, mini pizzy, toustíky, chlebíčky, jednohubky a desítky možností silvestrovkého pohoštění by vám měly dát dostatečný prostor pro přípravu skvělého rautu, který si budou vaši hosté ještě dlouho pochvalovat. Připravte třeba zdravé brambůrky – brambory nakrájejte na tenké plátky, vyskládejte na plech, potřete olivovým olejem, posypte chilli nebo česnekem a upečte dokřupava. Osolte je až po upečení.

Hudbou můžete vše zachránit

Kdyby se společnost náhodou nebavila, dobře zvolená hudba vždy rozproudí atmosféru. Při výběru lidí na večírek tedy uvažujte i o tom, kdo rád tančí, kdo rád mluví, kdo vám pomůže s úklidem. Budete pak připravenější a jistější si v kramflecích. Pokud je večírek tematický, tak se k němu snažte zvolit i vhodnou hudbu.

Připravte zábavu

Taneční parket, fotokoutek, pokerový stůl. Buďte kreativní. Co vaši přátelé rádi dělají? Ideální jsou hry, při kterých se popíjí, zábava se rozproudí a o půlnoci budete tak akorát v té správné náladě.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články