Simpsonovi - žlutá rodinka umí předpovídat budoucnost. Pojďte se podívat, jaké předtuchy tvůrcům bláznivé rodinky opravdu vyšly

Předpověděli například Donalda Trumpa jako prezidenta USA.
Zdroj: zdroj: facebook
Bez seriálu by prý Amerika měla o polovinu méně problémů.Kdo má jako jediný z celého světa Simpsonových pět prstů? Bůh! Ale to dá rozum.Jedna epizoda může vznikat až osm měsíců.Kolik berou herci, nebo tedy spíše hlasy seriálu? V roce 2004 to bylo 125 000 dolarů za epizodu. Pak se částka vyšplhala až na 400 000, jen se už nevyplácela v dolarech, ale v librách.+ 2 fotky+ 3 fotky

Simpsonovy zná na planetě snad úplně každý. Jen málokdo může odpřísáhnout, že nikdy v životě neviděl tento bláznivý a velice úspěšný americký seriál. Simpsonovi mají i svou hvězdu na chodníku slávy v Hollywoodu a jsou zapsáni v Guinessově knize rekordů. A postupem času se ukázalo, že umí dokonce i předpovídat budoucnost.

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 16. 04. 2018 12:50

Kuchařka, která vaří na Springfieldské základní škole pro děti a učitele, dává do jídla koňské maso, aby škola ušetřila. Později vyšlo najevo, že to tak v některých základních školách v USA opravdu funguje.

Restaurace, kde můžete sníst tolik jídla, kolik chcete. Z restaurace starého kapitána byl Homer vyhozen, protože toho snědl příliš mnoho. V USA se stalo něco podobného, avšak její majitel byl potrestán za klamavou reklamu.

Epidemie eboly

Předpověď: V dílu z roku 1997 trpí Bart na horečku – a Marge mu v atypickém projevu krutého mateřství nabídne, aby si k tomu četl ze své dětské knížky Zvědavý George a virus ebola. Ebola v roce 2014 opravdu vypukla.

Tomák

V jednom dílu seriálu se Homer stane farmářem a vlivem radiace z Burnsovy jaderné elektrárny vypěstuje podivného křížence tabáku a rajčat. Možná to zní jako opravdové sci-fi, ale později se to opravdu stalo. Takzvaný ,,tomák“ byl opravdu vyšlechtěn a je extrémně návykový. 

Donald Trump

V díle, kdy se dospělá Líza Simpsonová stane prezidentkou USA, byla Amerika na mizině. Mohl za to předešlý prezident Donald Trump, který dnes opravdu sedí v Bílém domě.

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články