Slavné celebrity a jejich fobie. Čeho se nejvíce bojí Hollywoodské star?

Fobie a strachy trápí i Hollywoodské herce a herečky
Jennifer trpí vždy, když má někam letětJohnny má špatnou zkušenost s klaunyDavid Beckham je prý až úzkostrivě čistotnýPro Umu Thurman bylo natáčení Killa Billa opravdovou zkouškou jejího herectví. Svůj strach zavřená v rakvi údajně nehrála+ 3 fotky+ 4 fotky

I Hollywoodské hvězdy jsou lidé, které když se říznou, teče krev. Jsou to lidi jako my. Mají své starosti a strasti a také strachy a fobie. Čeho se opravdu bojí tyto velké celebrity?

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 15. 03. 2018 14:07

Jenifer Aniston a její fobie z létání

Fobie z létání je pro herečku jakou Aniston je velkou potíží. Jako filmová star je totiž stále na cestách. Ať už jde o natáčení nějakého trháku, nebo o filmový festival. Její strach je tak moc velký, že je v letadle vždy skoro až paralyzovaná.

Johnny Depp se bojí klaunů

Což je docela paradox, protože zrovna Depp je ten typ herce, který většinou hraje podivíny a nenormální postavy. Slavný herec se klaunů údajně bojí už od svého útlého dětství a svůj strach nikdy překonat nedokázal

David Beckhem a jeho fobie z mikrobů

Není uklizenější dům než ten, který vlastní David Beckhem. Úklidem svého domova je totálně posedlý a vše desinfikuje. Jeho manželka Victoria (40) jednou řekla časopisu People: „Všechno se musí v domě shodovat. Pokud jsou tam tři plechovky dietní koly, raději jednu vyhodí pryč, než aby to bylo nevyrovnané.“

Klaustrofobická Uma Thurman

Uma Thurman, herečka známá z filmu Kill Bill má panický strach z uzavřeného prostoru. Její fobie využil režisér Quentin Tarantino ve druhém díle Kill Bill, kde nechal nebohou Umu zavřít do rakve. Strach a bezmoc nemusela herečka vůbec bát. Opravdu se totiž bála.

Matthew McConaughey a otáčivé dveře

Tento Oscarový režisér má hrůzu s otáčivých dveří. Do budovy, kde se tyto dveře nacházejí, údajně absolutně nevleze. Tato všední věc a podivná fobie v něm vyvolává opravdu nefalšovaný strach a úzkost.

Harrison Ford a jeho fobie z veřejných projevů

Zkušený herec, který natočil nemálo filmových hitů se opravdu překvapivě bojí mluvit na veřejnosti. Když má pronést například děkovnou řeč, složí ho tréma a má obrovský strach. Přiznal to, když přebíral v roce 2000 AFI Lifetime Achievement Award. Bohužel, tato věc k vrcholnému herectví prostě patří. Doufejme, že se se svým strachem, slavný herec, popere.

Keanu Reeves spí s rozsvícenou lampičkou

Herec Keanu Reeves, hvězda filmů Metrix, se bojí tmy. Začalo to, když byl dítě a dle jeho slov se ho tento strach drží stále. Dodnes usíná s rozsvícenou lampičkou.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články