Šokující snímky ukazují temnou stránku mladických ambicí

Mládí má i své stinné stránky.
Zdroj: Isabelmagowan/Thisisinsider.com
Mladí lidé se toho hodně učí o kráse a úspěchu. O těchto věcech však mají i své vlastní představy – a ty mohou být v rozporu s tím, co se naučili.V tomto věku touží po prestiži. Současně se však snaží být někým, kým prostě nejsou.„To, že člověk určitým způsobem vypadá, neznamená, že je přirozeně naplněný,“ říká Isabel.Její fotky vypovídají rovněž něco o tom, jak vypadáme a co je nám milé.+ 11 fotek+ 12 fotek

Isabel Magowan se již několik let specializuje na focení mladých lidí. V rámci svého unikátního projektu zkoumá zajímavý aspekt jejich osobnosti. Totiž ambice. A její temné odstíny.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 25. 01. 2017 11:33

Když se Isabel kdosi zeptal, zda své snímky nějak pojmenovala, rozhodla se pro „Cygnets“, což v překladu znamená „mladé labutě“.

Stejně jako mladé labutě i objekty jejího zájmu jsou krásné a netrpělivě vyhlížejí svoji budoucnost. Pod jejich zevnějškem se však ukrývají komplikované emoce. Všichni se usilovně snaží něco dokázat. Jejich ambice jsou však doprovázeny čímsi temným.

A právě tyto emoce se Magowan pokouší zachytit – což se jí skvěle daří. Ostatně, prohlédněte si několik jejích fotografií a posuďte sami.

Zdroj: INSIDER

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články