Starý krejčí (86) je stylovější než teenager. Do práce chodí každý den v jiném outfitu

Alimu není cizí ani extravagance.
Zdroj: Zoe Spawton/Boredpanda.com
Starý krejčí (86) je stylovější než teenager. Do práce chodí každý den v jiném outfituStarý krejčí (86) je stylovější než teenager. Do práce chodí každý den v jiném outfituStarý krejčí (86) je stylovější než teenager. Do práce chodí každý den v jiném outfituStarý krejčí (86) je stylovější než teenager. Do práce chodí každý den v jiném outfitu+ 16 fotek+ 17 fotek

Jmenuje se Ali, je mu 86 let a udává styl berlínským ulicím. Celebrita? Kdepak, jen starý krejčí se šmrncem a kapkou štěstí.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 04. 05. 2017 08:03

Tou kapkou máme na mysli pracoviště fotografky Zoe Spawton. Právě to Ali každé ráno míjí, když jde do práce. Netrvalo dlouho a fotografka se rozhodla zjistit, co je ten stylový elegán zač.

Ali se z Turecka do Berlína přestěhoval už před 40 lety. Živil se jako doktor, brzy ale přesedlal na krejčovinu. Jeho profese není žádným tajemstvím – stačí si Aliho prohlédnout.

Jeho oblečení je vždy perfektně sladěno do posledního doplňku. A nebojí se ani zabrousit do extravagantních vod – v jednom z nejrušnějších evropských měst se prochází třeba ve svítivě červeném obleku.

Spawton si Aliho všimla v roce 2012 a na jeho počest založila i blog, kam až do loňského roku přidávala fotky jeho outfitů. Nevíte, co s čím zkombinovat? Pak neváhejte zabrousit na stránky What Ali Wore. Najdete na něm desítky outfitů, které odolají kritice módních redaktorů. Anebo načerpejte inspiraci v galerii níže.

Zdroj: BoredPanda

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články