Svatý Valentýn se blíží. Víme, jak můžete překvapit svoji drahou polovičku!

Oslavte svoji lásku.

Vzhledem k tomu, že svátek zamilovaných pomalu klepe na dveře, tak byste měli začít přemýšlet nad tím, čím vaši drahou polovičku překvapíte. V tento významný den má totiž vaše vyznání lásky úplně jiný rozměr. A pokud vám nápady došly, nechte se inspirovat našimi tipy.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 01. 02. 2018 23:05

Nenechte nic náhodě a zarezervujte si hodinku ve wellnessu. Vaši lásku to určitě potěší. Není nic lešího, než intimní chvilka v soukromé vířivce. Společné momenty vám může spestřit i masáž nebo sauna. A nezapomeňte si objednat láhev sektu. Lehké alkoholové opojení vytvoří tu správnou atmosféru.

Neobvyklým zážitkem bude let balónem. Na ten vaše drahá polovička jen tak nezapomene. Vzneste se společně do nebe a oslavte vaši lásku přípitkem ve vzduchu. Není od věci přibalit si do proutěného košíku pár jahod. Ty jsou totiž považovány za afrodiziakum a sex ve vzduchu jste ještě určitě nezažili.

Když chlap vaří, je to sexy. To si myslí každá žena. Pokud jste ale kuchařskému umění nepropadli, pozvěte svou milou na parádní večeři. Romantické posezení při svíčkách zajistí, že vám vaše druhá půlka odpustí i nějaké ty drobné chybky.

Znáte ten pocit, kdy se po náročném dni těšíte, až přijdete domů a nebudete dělat vůbec nic? Klidně tak učiňte, protože na tom není vůbec nic špatného. Zkrátka se zachumlejte do peřin a objednejte si něco dobrého k jídlu. Pokud se vám ale válet nechce, využijte celý den naplno a vyrazte už ráno na výlet. Během pracovního shonu je těžké dostat se do přírody, tak by byla velká škoda tuhle šanci promarnit.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články