Ta, co má vždycky pravdu: 5 mateřských rad, na kterých něco je

Máma všechno ví.
Zdroj: Pixabay
Dejte na matčinu radu.Vychovává vás odmala.Ví nejlépe, co je pro vás dobré.Nebojte se ji požádat o radu.+ 1 fotka+ 2 fotky

Všichni se rádi řídíme sami sebou. O tom žádná, ale v krajní situaci je občas potřeba nechat si poradit. A kdo jiný nám poradí lépe než naše vlastní máma. Ano, občas je složité ji vystát, ale ve finále vždy zjistíte, že měla zase pravdu. Přinášíme vám 5 důvodů, proč je mateřská rada nad zlato.

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 29. 05. 2018 21:06

1. Takhle si nikoho nenajdeš

V dnešní hektické době je těžké si někoho najít. Můžete zkoušet seznamku od rána do večera a princ na bílém koni stále nepřichází. V tom přichází na řadu máma, která ví za všech okolností, co máte dělat. Nejdříve vám vyčte, jak špatně se oblékáte a pak vám vyšvihne 5 míst, kde můžete potkat toho opravého. Vsadíme se, že do měsíce máte přítele.

2. Nebuď hrubá

Jistě často slýcháváte, že byste se měla chovat jemněji. Zkrátka jako pravá dáma. Tahle rada má něco do sebe, jelikož dříve se ženy skutečně chovaly jinak. Bez podpatků nevycházely na ulici a líčení bylo samozřejmostí. Zkuste se jimi alespoň trochu inspirovat. Rozdíl zaznamenáte okamžitě.

3. Někoho pro tebe mám

„Představ si, že moje kamarádka má báječného syna a ten zrovna nikoho nemá. Nechtěla bys s ním seznámit?“ Za život jste tuto větu od své matky jistě několikrát slyšela. Je na čase se nad tím zamyslet. Proč zahazovat příležitost k seznámení jenom kvůli tomu, že se jedná o nabídku od vlastní matky. Hurá do toho!

4. Řekni si o víc peněz

V práci makáte jako mourovatá, ale pořád vám ne a ne přidat. Je jedenadvacáté století. Pokud si o vyšší plat nezažádáte sama, nikdo vám nepřidá, takže v tomhle případě má vaše drahá maminka pravdu. Naklusejte do šéfovy kanceláře v hezkém oblečení a poproste o přidání.

5. Nehrb se

Zhrbenou a neupravenou vás nikdo chtít nebude, proto choďte hezky vzpřímeně a sebevědomě. Pokud se skutečně rozhodnete vzít si podpatky, chůze se vám automaticky změní. Sice s ní budete chvíli bojovat, ale pravidelný trénink určitě pomůže. Můžete začít u mámy v botníku.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články