Tenisky na platformě i kotníková klasika: Jaké boty si pořídit na podzim, než vytáhnete sněhule?

Udělejte si radost novými botami.
Zdroj: unsplash.com
Sneakersy VANS, přírodní kůže (useň) - semiš, kožíšek, oteplení, 3 090 KčHNĚDÉ TENISKY NA KLÍNU S KOŽÍŠKEM, zip, eko semiš, textilní, 722 KčSneakersy VAGABOND, 1 800 KčTeplé nasouvací růžové sněhule s kamínky, 780 Kč+ 9 fotek+ 10 fotek

Studenější počasí udeřilo, a tak je čas vytáhnout teplejší obuv. Pokud jste vášnivou milovnicí tenisek, ani vy nemusíte zoufat. Moc dobře si to uvědomují i prodejci, a tak i tuto letní obuv „vybavili“ tak, aby byla nositelná i na sychravý podzim.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 21. 11. 2018 18:39

Ať už všitý kožíšek, nebo vyšší podrážka – tenisky hýbou módním světem. Proto je můžete vytáhnout, i když prší nebo fouká. Právě poslední hit – tedy vysoká platforma - z vás udělá královnu podzimu, prodlouží vám nohy a přidá pár centimetrů navíc.

Starou dobrou klasikou jsou pak kotníčkové boty, koženkové, gumové nebo z kůže. Gumové kotníkovky můžete použít i jako holínky, avšak ani ve městě s nimi ostudu neuděláte. Sázkou na jistotu jsou černé Chelsea.




Do ještě chladnějšího počasí, ale v plném pohodlí vytáhněte do boje s vysokými kozačkami. Podpatky, platformy nebo na způsob tenisek – opět máte na výběr z mnoha druhů. Letos neuděláte chybu s černými koženými kozačkami na podpatku. Trendem je podpatek cylindrický, který je silný a kulatý. Velkou parádu uděláte i s „over-knee“ kozačkami.


Jaké boty letos frčí a jak je nosí některé známé osobnosti? Odpověď najdete v naší galerii!


Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články