Top 5 míst pro neobvyklé milování

Nikdy nevíte, jak se po alkoholu ten druhý začne chovat.

Není nic horšího, než když se ze sexu stane rutina, proto je potřeba proti ní bojovat. Milování po mnoha letech vztahu osvěží většinou změna prostředí. Dejte křídla fantazii a zamyslete se, kde všude byste chtěli milování s partnerem prožít, a pokud vás nic nenapadá, inspirujte se našimi návrhy. Přinášíme vám top 5 neobvyklých míst pro vaše radovánky.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 05. 02. 2018 00:23

Vyrazte na výlet na pouť a jako první běžte do strašidelného domu. Děsivá atmosféra vás k sobě ještě více připoutá. Při jízdě vozíkem z něho nenápadně vystupte a schovejte se za kostlivce. A ta pravá jízda může začít. Když už na pouti budete, zaběhněte na ruské kolo. Kóje jsou od sebe dostatečně daleko, takže vás nikdo nebude moci pozorovat.

Místo, kde by vás rozhodně nenapadlo divočit, je zajisté myčka aut. Běžte proti proudu a rozžhavte svého milence mezi kartáči. Garantujeme, že na tuhle rychlovku nikdy nezapomene. Kde vás ale jistě nejednou napadlo oddat se slati, je v převlékací kabince. Vybrat si můžete obchod frekventovaný nebo naopak s méně návštěvníky. Milujte se ale tiše, protože v kabinkách je všechno slyšet.

Podzemní garáž je jako stvořená pro neobvyklý sex. Temná zákoutí k tomu totiž přímo svádějí. Jestli budete rošťačit opřeni o auto nebo přímo v něm je na vás. Hlavně ať vás pro přílišný hluk nevyvede hlídač. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články