Toužíte po dokonalých a zdravých chodidlech? Zvládnete to ve 4 krocích

K létu neodmyslitelně patří volné sandály a odhalené nožky. Zvládnete to doma během 30 minut.
Zdroj: Pixabay.com
Horká voda změkčí ztvrdlou kůži na chodidlech.Vezměte si k ruce lufu a krátce masírujte svá chodidla.Na oplátku budete mít sametově hebké nožky.Pokud toužíte po hloubkové péče, obruste ještě pemzou vše, co peeling nezvládl.+ 1 fotka

K létu neodmyslitelně patří volné sandály a odhalené nožky. Ale abyste je mohli bez obav vystavovat, budou vaše chodidla potřebovat dostatečnou a pravidelnou péči. Nebojte, zvládnete ji i v pohodlí domova, a to během 30 minut.

Eva Jeřábková
Eva Jeřábková 12. 07. 2018 16:30

1. Svým chodidlům dopřejte voňavou lázeň. Horká voda změkčí ztvrdlou kůži na chodidlech. Pro zesílení efektu přisypte do lázně Rochovu sůl nebo sůl s hřebíčkem či výtažkem z mořské řasy.

2. Po 15 minutách relaxace nohy osušte, vezměte si k ruce lufu a krátce masírujte chodidla. Zbavte je odumřelé kůže. Na oplátku budete mít sametově hebké nožky.

.

3. Pokud toužíte po hloubkové péči, obruste ještě pemzou vše, co peeling nezvládl.

4. Nakonec přichází to nejdůležitější – hydratace. Můžete požádat svou drahou polovičku o masáž. Se suchou a zrohovatělou kůží si hravě poradí bambucké máslo, kokosový olej i krém s včelím voskem nebo s vitaminem E.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články