Trendy letošního léta: Co by vám na dovolené určitě nemělo chybět

Jeďte s kamarádkami.
Zdroj: Profimedia.cz
Plavky nemusí být jednobarevné. Klidně vsaďte na proužky.Užijte si léto se vším všudy.Odpočiňte si.Žádný spěch.+ 1 fotka+ 2 fotky

Léto je v plném proudu a spousta lidí si užívá volných dnů. I vy se jistě za chvíli chystáte na vysněnou dovolenou a my vám poradíme, co si s sebou určitě nezapomenout vzít, aby na vás všichni mohli oči nechat.

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 16. 07. 2018 13:38

Proužky, kam se podíváš

Poslední trendy diktují proužky, které jsou doslova všude, kam se podíváš. Nezapomeňte si tedy pořídit také nějaký letní kus, který je na sobě bude mít. Proužky to mohou být svislé i vodorovné. Je na vás, co si vyberete. Škála je široká, od plavek až po ponožky.

Sluneční brýle

Ty vám nemohou na dovolené chybět nikdy. Když se nestihnete namalovat, vždycky poslouží a o kocovině ani nemluvě. V nejlepším případě vám vyšperkují váš oblíbený outfit. Brýle si nevybírejte podle letních trendů, ale především podle toho, jaký máte tvar obličeje.

Netopýří šaty

Vídáme je skoro na každé slečně. Ještě aby ne. Jsou pohodlné a téměř vždycky lichotí postavě. Řeč je o netopýřích šatech, které jsou v poslední době tak oblíbené. Stačí si kolem pasu uvázat šňůrku a můžete vyrazit do města.

Overal

Overal je trochu nevděčný druh oblečení, jelikož se hrozně dobře obléká, ale jakmile si chcete dojít na záchod, nastává horor. Nic to ale nemění na tom, že je v něm sexy skoro každá žena. Tak šup do nejbližšího obchodu a kupte si raději tři.

Lesk na rty

Výrazné líčení teď v módě není, a navíc žádné ženě nikdy nelichotilo. Naopak v něm vypadáme starší. Na pobyt u moře vám tedy postačí jen lesk na rty nebo světlá matná rtěnka. Marfušu doma přece nikdo nechce.


 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články