Trendy velí jasně: do krajkových šortek, pánové!

Svět módy zřejmě zešílel.
Zdroj: Hologramcity.bigcartel.com

Žijeme ve světě, v němž být originální je stále těžší a těžší. Zejména v módě. Je ale příliš jednoduché říct, že „všechno už bylo vymyšleno“. Zvlášť při pohledu na novou pánskou kolekci Lace Me Up.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 05. 06. 2017 13:53

Pokud umíte alespoň trochu anglicky, odvodíte si, že jde o krajkové oblečení. To už samo o sobě zanechává rozmanitá očekávání vzhledem k tomu, že jsou módní kousky určeny pro muže.

Losangeleská značka Hologram City ale zašla mnohem, mnohem dál. Z krajky nechala ušít kraťasy. A sáhla přitom po pastelových odstínech.

Šortky jsou doopravdy celé z krajky. Mají dvě kapsy vepředu a jednu vzadu. Adorují oblíbenou délka nad kolena. A nechybí ani poutka na pásek.

Hologramcity.bigcartel.com

Co si ale k takovým kraťasům vzít za svršek? Aby firma usnadnila mužům rozhodování, do prodeje uvolnila ještě krajkové košile ve stejných barvách! Pánové tak mohou zvolit jednobarevný komplet, nebo se na léto odvázat a zkombinovat třeba růžovou košili a žluté šortky.

Chcete potěšit svého milovaného? Potěšíme i my vás. Hologram City posílá zboží i do České republiky. Za jedny šortky zaplatíte 49 dolarů, což v přepočtu na koruny a při srovnání tuzemských cen není nedosažitelné.

Podle internetových reakcí by partner v takových kraťasech (ne)udělal radost svým drahým polovičkám. Zatímco uživatelka Twitteru s přezdívkou Bash Back by svého kluka v krajkových šortkách milovala zvlášť s kontrastujícím spodním prádlem, takzvaná Cat by se s partnerem rozešla, kdyby je nosil.

Hologramcity.bigcartel.com

Kolekce Lace Me Up značky Hologram City ale už tolik nešokuje, podíváme-li se na její sortiment. Na jejích webových stránkách si můžete koupit třeba síťované kalhoty/tepláky nebo mikinu s vystřiženým břichem.

Inu, extravagance je zdroj nevyčerpatelný.

Jak se vám pastelové šortky líbí? Napište nám do komentářů.

Zdroj: BoredPanda

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články