V 73 letech na obálce VOGUE. Teď v komedii Jsem božská s Amy Schumer

Lauren Hutton je bývalou modelkou.
Zdroj: Oficiální zdroj

Obyčejná holka „krev a mlíko“ se praští do hlavy a začne se vidět jako supermodelka. Ve skutečnosti se nic nezměnilo, její špíčky jsou tam, kde byly, a ona je jediná, kdo se jako krasavice vidí. Ale to vůbec nevadí, ona sama se cítí sexy, je božská a život dostává grády. A každý, kdo ji potká, se nestačí divit. To je hlavní situace nové komedie Jsem božská, kde hlavní roli hraje prostořeká odvážná komička Amy Schumer.

Pavel Dvořák
Pavel Dvořák 22. 06. 2018 15:18

Jednu z rolí ve filmu si zahrála skutečná supermodelka a legenda modelingu Lauren Hutton. V 73 letech se objevila na obálce časopisu VOGUE, což jen utvrdilo její nesmrtelnost v oblasti módy.

Komedie Jsem božská je nejen potrhle zábavná, má i silné téma a poselství. Tužby a mindráky hlavní postavy totiž nabízejí jak nepřeberné množství humorných situací, tak hlubokou pravdu o životě žen.

Sama Lauren Hutton čelila v mládí tomu, že není dost hezká. Říkalo se o ní, že je „vysoká, velmi hubená dívka z floridské bažiny“. „Vím, jak se takové dívky cítí, i jak se cítí starší ženy,“ říká Lauren Hutton. „Byla jsem na obou stranách barikády. Ale pamatujte, že ať už ostatní kritizují na vašem vzhledu cokoliv, musíte se na sebe dívat v zrcadle laskavě, ne očima druhých.“

Ve filmu hraje tak trochu samu sebe - bývalou modelku. Její postava má v kanceláři snímky ze své kariéry a Lauren Hutton do snímku poskytla svoje vlastní známé, až ikonické záběry z její fenomenální kariéry.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články