Vánoční romantické komedie: Při čem každý rok vyndáváme kapesníky?

Láska nebeská je vánočním trhákem každý rok.
Zdroj: archiv
Santa je úchyl vás pobaví.Romantický film Prázdniny ocení hlavně ženy.Vánoční prázdniny patří mezi evergreeny.Čtvery Vánoce jsou ideálním filmem pro vánoční večer.+ 3 fotky+ 4 fotky

Vánoce se pomalu, ale jistě blíží a my začínáme nasávat tu sváteční atmosféru, kterou nevytváří jen výzdoba v nákupních centrech nebo koledy. Existují také filmy s tematikou Vánoc, které běží na našich obrazovkách každý rok dokola a my se jich stejně nemůžeme dočkat.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 06. 11. 2018 09:51

Tři oříšky pro Popelku, Shreka nebo Mrazíka snad ani nemusíme představovat, proto jsme se zaměřili na filmy jiné. Nejde o samé pohádky, ale i o rodinné filmy s vánoční tematikou, ze kterých na vás dýchne ten klid, pohoda a atmosféra těchto krásných svátků.

Čtvery Vánoce 

Šťastný mladý pár Brad a Kate musí bohužel letos trávit Vánoce společně se svou rodinou. Jenže oba mají rozvedené rodiče. Hrozí, že všechny čtyři páry se navzájem pohádají a zkazí tak Vánoce. Jak to dopadne?

Láska nebeská

Vánoční evergreen, který nás zavede do životů několika zajímavých lidí, kteří touží po lásce. V Londýně žije mnoho lidí a každý má svůj jiný příběh. Příběh se točí okolo lásky a životních pádů a vzestupů. Příběh končí vyvrcholením Vánoc a taky samozřejmě šťastnými konci.

Santa je úchyl 

Zlodějové se rozhodnou převléct za Santu a jeho pomocníčky a okrádat v tomto převleku ostatní. Zkříží jim plány ale malý klouček. 

Vánoce v Bostonu 

Celý život si pouze dopisovali a nyní se sejdou tváří v tvář. Jako to dopadne? Zadívejte se do romantického příběhu Giny a Setha.

Vánoční prázdniny

Clarkovi Vánoce prostě nevycházejí podle jeho představ. Stále se něco kazí, něco se nedaří, ale on přesto nevěší hlavu a snaží se pro svou rodinu vykouzlit ty nejkrásnější vánoční svátky. Legendární komedie, kterou můžete na obrazovkách vidět už desetiletí a nic jí to na její zábavnosti neubírá.

Prázdniny 

Dvě ženy se rozhodnou vyměnit si své domy. Na jedné straně je tu Amanda – žena žijící v přepychu. Na druhé straně skromná a nevinná Iris. Začnou postupně objevovat životní způsob té druhé, také poznávat nové lidi a celkově doufají, že jim tato změna pomůže od vánoční deprese.

Vánoce naruby 

Poté, co jediná dcera Blair opustila rodinné hnízdo, rozhodli se Luther a Nora Krankovi předejít vánočnímu smutku na výletní lodi a nadcházející svátky tak vymazat z kalendáře. Jejich rozhodnutí bojkotovat tradice ale obrátilo naruby celé okolí. Blair se totiž na Štědrý den ozývá a k večeři chystá přivést i nečekaného hosta - svého nového snoubence. Krankovi mají pouhých 12 hodin, aby se jim podařil zázrak: uspořádat společně se svými sousedy oslavu, na kterou se nezapomíná.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články