Vánoční senzace: Rocker Billy Mack z filmu Láska nebeská přijede do Prahy rozsvítit vánoční strom

Rocker Billy Mack z filmu Láska nebeská přijede do Prahy.
Zdroj: archiv
Tato taneční scéna je legendární.Hvězda filmu Láska nebeská rozsvítí výzdobu OC Chodov.Kdo by nemiloval vánoční film Láska nebeská.Rocker Billy Mack z filmu Láska nebeská přijede do Prahy.+ 1 fotka

Romantický film Láska nebeská patří k Vánocům za ta léta vysílání stejně jako Tři oříšky pro Popelku nebo třeba Mrazík. Ženy při této vánoční komedii pláčou a muži nechápou, co je tak dojímá. No a letos budou emoce o to silnější, že do Prahy zavítá jeden z hlavních hrdinů tohoto evergreenu.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 23. 10. 2018 16:12

Love Actually získalo v roce 2004 prestižní Empire Award pro nejlepší britský film a Bill Nighy obdržel za svou roli extravagantního a vyžilého rockera filmovou cenu Britské akademie za nejlepší mužský herecký výkon ve vedlejší roli.

Proto se největší nákupní centrum v České republice rozhodlo přichystat pro své zákazníky velkou vánoční senzaci. Vánoční výzdobu inspirovanou filmem Láska nebeská přijede ve čtvrtek 15. listopadu v 18:00 osobně rozsvítit britský herec Bill Nighy alias rocker Billy Mack. Součástí večerní show budou hudební vystoupení, společné focení i promítání filmu Láska nebeská.

Osmašedesátiletého Nighyho, kterého mohou diváci znát také z filmů Lásky čas, Valkýra nebo ze sérií o Harrym Potterovi či Pirátech z Karibiku, ve čtvrtek 15. listopadu čeká posezení s akreditovanými novináři, v rámci nějž poskytne několik exkluzivních interview.

A desítce výherců speciální soutěže z řad veřejnosti bude umožněno setkat se s hercem a požádat jej o autogram či fotografii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články