Vytáhněte svetr po babičce: Tipy, jak být na podzim trendy a nezmrznout

Chcete být na podzim trendy? Nebude to drahé.
Zdroj: unsplash.com
Polokozačky, OMG!, Humanic, 999 Kč
Crossbody kabelka, Stradivarius, 499 Kč
Kabát z vlněné směsi, H&M, 2 999 Kč
Boyfriend džíny, Only, 1 300 Kč
Žebrovaný svetr s rolákem, H&M, 999 KčS detaily oversized svetru si můžete pohrát.1. Žebrovaný svetr s rolákem, H&M, 999 Kč, 2. Oversize svetr s vysokým límcem, Bershka, 699 Kč, 3. Svetr s polo límečkem, Stradivarius, 699 KčNezbytná podzimní výbava+ 7 fotek+ 8 fotek

Přes den svítí sluníčko, avšak když si zavelí z oblohy odchod, najednou začne panovat krutá zima. Litujete, že jste si doma zapomněla něco teplého navíc?

Redaktor
Redaktor 15. 11. 2018 17:25

Ani s přicházejícím chladnějším počasím nemusíte potlačovat své módní choutky. Zima naštěstí není ještě taková, abyste musela chodit jako sněhulák v kombinéze, a tak v klidu můžete vyrazit s rozepnutým kabátem. Toho lze využít na odhalení vašeho super nového oversized svetru, který bude decentně vykukovat zpod vlněného kabátku.



Je to právě vlna, která vás v zimě nejlépe zahřeje a investicí do kabátu z tohoto materiálu rozhodně neprohloupíte. Co se týká svetru, právě ty vytahané svetry, které by spíš mohl oblékat váš starší, dva metry vysoký bratr, se již pár let hřejí na výsluní top trendy kousků. A nemusíte pro něj ani do obchodu, Stačí, když trochu zapátráte v babiččině skříni a nějaký super retro kousek tam na vás určitě bude čekat. Co je výhodou navíc – nebude ho mít žádná z vašich kolegyň v práci.


Nechte se inspirovat našimi outfity, které naleznete v galerii!


Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články