Zdravotní problémy po sexu. Jak bychom se měli chovat a co vše nám hrozí?

I když je sex příjemný, může způsobit i zdravotní komplikace
Zdroj: zdroj: pixabay
Když máte dlouhodobě partnera, tak se k němu po sexu jen přitulíte a neřešíte žádnou hygienu.Když si užijete sex s vaším miláčkem, měli byste udělat několik věcíPo sexu byste si měli jít okamžitě odskočit.I přes to, že se vám na toaletu nechce, měli byste svůj močový měchýř vyprázdnit.+ 1 fotka+ 2 fotky

Když máte dlouhodobě partnera, tak se k němu po sexu jen přitulíte a neřešíte žádnou hygienu. Ti, kteří zažili sex na jednu noc se pak spíš o svoje zdraví dál starají. Jenže i přes to, že žijete v dlouhodobém vztahu, byste měli jít po sexu do koupelny a udělat několik procedur. Co nás po sexu zachrání před nemocemi?

Redaktor
Redaktor 21. 03. 2018 10:48

Když si užijete sex s vaším miláčkem, měli byste udělat několik věcí. V první řadě jít do koupelny, vyčůrat se, vysprchovat se a v žádném případě si neoblékat kalhotky!

Použijte toaletu

Po sexu byste si měli jít okamžitě odskočit. Je jasné, že možná ještě chcete s vaší drahou polovičkou ležet v objetí, ale to můžete i pak. I přes to, že se vám na toaletu nechce, měli byste svůj močový měchýř vyprázdnit. Odstraníte tak všechny bakterie, které vznikly při sexu, a tak se vyvarujete různým zánětům a nepříjemným bolestem.

Vyhněte se kvasinkové infekci

Ještě předtím, než si odskočíme na toaletu, bychom se sebe měli setřít sperma a všechny vaginální tekutiny či gely, které jsme při sexu použili. Pokud jste byli po sexu na toaletě, měli byste pořádně umýt svoje intimní partie. Takže když si dáte aspoň rychlou sprchu, jedině tím sami sobě prospějete. Poté si oblečte noční košili nebo tričko, ale nechte vaše intimní partie dýchat. Hlavně si hned neoblékejte kalhotky nebo slipy.

Gynekolog

Pokud se po sexu necítíte komfortně a něco vás bolí, dře, či štípe, je to samozřejmě špatně. V tuto chvíli byste měla navštívit svého gynekologa, popřípadě poslat k doktorovi i vašeho partnera. Je totiž možné, že si navzájem určité nemoci přenášíte a když je nebudete léčit, nikdy se jich nezbavíte.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články