Žena s největšími chodidly na světě - Fannie Millsová - nosila místo ponožek povlaky na polštáře

Žena s největšími chodidly na světě.
Zdroj: Instagram.com
Žena s největšími chodidly na světě.Pro některé byla zrůdou.Díky své abnormalitě vydělávala slušné peníze.Obří nohy by byly na masáž asi trochu náročnější.+ 1 fotka+ 2 fotky

Existuje spousta anomálií, ale tahle patří mezi ty, které jen tak neuvidíte. Fannie Millsová si kvůli ní prošla posměchem a peklem. Lidé se na ni dívali skrz prsty a útoky na její osobu byly na denním pořádku.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 28. 08. 2018 10:46

Dříve bylo vše jiné než dnes a každý, kdo se jen trochu lišil od běžné společnosti, byl terčem kritiky, posměchu nebo útoků. A takováto odlišnost byla pro lidi něco zrůdného a odpudivého. 

Taková byla pro zbytek Anglie i Fannie Millsová, která byla kvůli své odlišnosti ukazována jako cirkusová atrakce. 

Fannie se narodila v roce 1860 v Anglii a krátce po narození s ní rodiče emigrovali do Ameriky. Tam se samozřejmě stala atrakcí číslo jedna. Kdokoliv, kdo ji chtěl vidět, musel zaplatit. Millsová neměla nouzi ani o nápadníky. Dokonce byla vypsána odměna 5 000 dolarů tomu, kdo si ji vezme. Byl to ale pouze reklamní tah, Fannie už tou dobou vdaná totiž byla.

Lidé jí přezdívali “Ohio Bigtoof Lady”. Promotéři dokonce pořádali karnevaly a nejrůznější akce, kde ji ukazovali. Nutno podotknout, tyto akce byly velice úspěšné a tvořily se zástupy mužů, kteří usilovali o její ruku.

Na vrcholu kariéry vydělávala Millsová více než 150 dolarů týdně, což v té době nebyly malé peníze.

Její rodinný život už ale tak úspěšný nebyl. Roku 1887 porodila mrtvé dítě a její fyzický i psychický stav se začal rapidně zhoršovat. V roce 1892 se vrátila zpět do Ohia, kde bohužel v témže roce podlehla na následky zdravotních komplikací.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články