Těžký úděl pětinásobné mámy Tori Spelling: Syn ji málem připravil o život, nejstarší dceru musí bránit před agresory

Těžký úděl pětinásobné mámy Tori Spelling: Syn ji málem připravil o život, nejstarší dceru musí bránit před agresory
Zdroj: Shutterstock
Tori vždy toužila po velké rodině. Ale že jednou bude mít pět dětí, o tom se jí nejspíš ani nesnilo.
Ač bojuje s financemi, dětem se snaží dopřát, co jim na očích vidí. Často je bere do společnosti, pořizuje jim kostýmy na Velikonoce či Halloween a tráví s nimi hodně času.Kromě Stelly (vlevo) se Tori kdysi kvůli šikaně postavila i za nejstaršího syna Liama (vpravo dole). Spolužáci si z něj utahovali kvůli rozložité postavě. I on podobně jako jeho sestra v důsledku toho trpěl bolestmi hlavy a břicha.Hattie (vpravo nahoře) a Finn (vlevo nahoře) působí na první pohled jako dvojčata. Aby také ne, když je věkově od sebe dělí necelých 11 měsíců.+ 4 fotky+ 5 fotek

Ač by se to na první pohled mohlo jevit jinak, americká herečka Tori Spelling (48) to nikdy neměla jednoduché. Kvůli tátovi, mocnému producentovi Aaronu Spellingovi, ji považovali za protekční dítko, je provdaná za muže závislého na sexu a neustále bojuje s nedostatkem financí. Jedno ale Donně z Beverly Hills 90210 přeci jen dělá radost - a to jejích pět dětí. Byť ani s nimi to není procházka růžovou zahradou.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 03. 11. 2021 09:00

Ať už je Spelling jakákoliv herečka, jedno jí upřít nelze. Jako matka je nesmírně starostlivá a pro své děti Liama (14), Stellu (13), Hattie (10), Finna (9) a Beaua (4), které má s manželem Deanem McDermottem (54), by se rozkrájela. Jejich fotkami pravidelně zásobuje Instagram a když je třeba, bez váhání se za ně popere.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Tori Spelling (@torispelling)

Během těhotenství s Finnem málem vykrvácela

Dokázala to už ostatně před necelými deseti lety, kdy pouhý měsíc po porodu dcery Hattie neplánovaně otěhotněla. Její tělo tehdy začalo stávkovat. Ve 20. týdnu jí lékaři diagnostikovali vcestné lůžko. Jde o uchycení placenty v dolní části dělohy tak, že překrývá vnitřní děložní branku, tudíž může kdykoli dojít k masivnímu krvácení. To by pak mohlo ohrozit na životě nejen její nenarozené miminko, ale i samotnou mámu.

Devětatřicetiletá Tori tak strávila v nemocnici 10 týdnů a další čtyři měsíce doma na lůžku, přičemž celkem devětkrát začala hojně krvácet. "Celou dobu jsem myslela na to, abych po sobě nenechala tři děti," přiznala Tori pro magazín US Weekly. Syna Finna se ale vzdát nechtěla. Ten nakonec přišel na svět 30. srpna 2012 císařským řezem. "Když mi ho poprvé dali do náruče, pomyslela jsem si jediné: Zvládli jsme to! Díky tomu se mezi námi vytvořilo nesmírně silné pouto," přiznala Spelling.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Tori Spelling (@torispelling)

Dcera Stella musela kvůli šikaně změnit školu

Trable s dětmi se jí nevyhýbají dodnes. Loni na jaře musela blonďatá herečka řešit další ožehavý problém. Stella začala mít vážné zdravotní potíže. Často ji bolelo břicho, hlava, trpěla záchvaty paniky a zhoršilo se jí astma. Příčina? Jeden spolužák si ji vybral za cíl šikany. "Byl agresivní na víc dětí, ale vedení školy to odmítlo řešit. Jeho rodiče totiž seděli v radě školy a přispívali na ni nemalou částkou," napsala Tori na Instagram.

Aby dceru ochránila, rozhodla se ji přeložit na jinou školu. Poslední rok povinné školní docházky tak Stella tráví v novém prostředí. K rozhodnutí vybrat jí jinou školu přispěl podle Spelling i fakt, že jí vedení školy odmítlo povolit účast v loňském ročníku kuchařské soutěže MasterChef. "Stellu hodně baví vařit a jedním z jejích přání bylo naskočit do této reality show. Jenže škola ji odmítla uvolnit," prozradila Tori, která jako náplast na bolavou duši nedávno zprostředkovala Stelle první modelkovské focení. Prezentuje na něm kosmetiku pro teenagery.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Tori Spelling (@torispelling)

Chystá se rozvod?

Nyní čeká celou rodinu další těžké zkouška. Podle zákulisních informací od Tori letos odešel její manžel Dean a podle všeho se schyluje k rozvodu. Zatím na něj nedošlo jen proto, že si to pár údajně nemůže dovolit. Dean s Tori totiž mají nejen dům a pět dětí, ale také velké množství domácích mazlíčků. A při jejich finančních problémech nemá ani jeden na vyplacení toho druhého.

Zdroje informací:

Usmagazine.com

Dailymail.co.uk

Hollywoodlife.com

The-sun.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články