Velká proměna Shiloh Jolie-Pitt: Holka se z ní stala nejspíš díky sestře Zahaře

Velká proměna Shiloh Jolie-Pitt: Holka se z ní stala nejspíš díky sestře Zahaře
Zdroj: Showpix
2009 - Shiloh ještě jako roztomilá bezmála tříletá holčička.2010 - Téměř čtyřletá Shiloh si začíná uvědomovat, že nechce vypadat jako holčička.2013 - Sedmiletá Shiloh už připomíná spíš kluka než holku.2014 - Jako osmiletá chodí Shiloh (dole uprostřed) do společnosti v oblecích. Stejně jako její bratři a táta.+ 5 fotek+ 6 fotek

Když loni na podzim vyrazila Shiloh Jolie-Pitt (15) po dlouhé době do společnosti, byla z toho senzace prvního stupně. Nejstarší biologickou dceru bývalého hvězdného páru Angelina Jolie - Brad Pitt totiž všichni do té doby znali jako nenápadnou blondýnku chlapeckého vzhledu. Nyní se na ně ze stránek časopisů usmívala okouzlující slečna, která ze vzhledu svých rodičů zdědila doslova a do písmene to nejlepší. Pojďme si nyní připomenout, jak šel čas s jedním z nejsledovanějších dětí Hollywoodu.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 09. 01. 2022 09:00

Shiloh přišla na svět v květnu roku 2006 v Namibii jako prvorozená biologická dcera sexbomby Angeliny Jolie a největšího fešáka Hollywoodu Brada Pitta. Doma už na ni čekali starší sourozenci Maddox a Zahara, kterou slavná herečka adoptovala jen necelý rok a půl před narozením Shiloh.

S bratry hrála fotbal, se sestrou nakupovala

Maličká blondýnka s plnými rty měla v dětství blíže k Maddoxovi a dalšímu bráchovi Paxovi, kterého jejich rodiče adoptovali roku 2007. Od tří let se proto považovala za kluka, nechávala si říkat John a vyžadovala chlapecké oblečení. Hrála fotbal, nosila krátké vlasy, teplákové soupravy a na společenské akce obleky.

V pubertě se začínal její vzhled pomalu měnit. Občas jsme ji mohli zahlédnout v něčem dívčím a také na klasicky hočičích nákupech se starší sestrou Zaharou. "Mají k sobě velmi blízko. Nejen proto, že se obě narodily v Africe a věkově je dělí jen necelé dva roky, ale i povahově," tvrdí zdroj listu SCMP.com

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený zahara jolie (@zahara._jolie)

Může za proměnu Shiloh její sestra Zahara?

Možná právě známá parádnice Zahara byla právě tou osobou, která Shiloh pomohla objevit skrytou dívčí stránku. Ta se začala projevovat loni během lockdownu, kdy se z kluka Johna prakticky ze dne na den stala holka. A ne ledajaká. Na první pohled je jasné, že Shiloh roste do krásy svých rodičů a za chvilku jí bude ležet u nohou celý Hollywood.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články