Indické kari s bulgurem: Suroviny: 2 kuřecí prsa 1 velká, nadrobno nakrájená cibule 500 ml zeleninového vývaru 4 stroužky česneku 1 chilli paprička 1/2 konzervy kokosového mléka olivový olej 2 lžičky kari 1 lžička kurkumy 200 g bulguru 80 g rajčatového protlaku 50 g rozinek. Postup: Kuřecí prsa omyjeme, nakrájíme na nudličky, osolíme a opečeme na olivovém oleji. Opečené kuřecí maso vyndáme z pánve a vhodíme do ní nakrájenou cibuli a nadrobno nakrájený česnek. Po chvilce přidáme kurkumu, kari a nakrájenou chilli papričku. Vmícháme protlak, rozinky, kokosové mléko, přisypeme bulgur a vše zalijeme vývarem. Přiklopíme pokličkou a dusíme 20 minut. Nakonec vmícháme zpět kuřecí maso a povaříme dalších 10 minut. Jakmile je bulgur měkký, můžeme servírovat. Zdroj: Tesco