Salát z nových brambor Suroviny: 8 menších nových brambor 1 svazek ředkviček 200 g zelených fazolek 1 balení polníčku Na záivku: na zálivku 5 lžic olivového oleje 2 lžíce vlažné vody 2 lžičky vinného octa 2 lžičky dijonské hořčice 2 lžičky hrubozrnné hořčice nasekaná pažitka sůl, pepř Postup: Nejprve si omyjeme brambory a uvaříme je i se slupkou. Ke konci varu brambor si dáme vařit i fazolky, těm stačí zhruba 5 minut. Mezitím si omyjeme polníček a ředkvičky a ty pak nakrájíme na plátky. Přendáme do mísy a připravíme si zálivku tak, že smícháme všechny na ní potřebné ingredience. Bramborový salát můžete podávat buď teplý, nebo počkat, až brambory a fazolky vystydnou. Pak už jen stačí promíchat vše dohromady a přelít zálivkou. Zdroj: Instagram