Bizarní příběh spirituální poradkyně: Prý měla intimní styk s dvaceti duchy, o muže již nemá zájem

Bizarní příběh Amethyst Realm: Po sexu s duchem už ji muži nezajímají
Zdroj: Unsplash

Amethyst Realm je nenápadná mladá žena, která se živí jako poradkyně v otázkách duchovna. V roce 2017 šokovala diváky britské televize. Prý zkusila sex s duchy a je si jistá tím, že už nikdy v životě nebude chtít žádného muže.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 08. 11. 2022 11:00

V ranní show britské stanice ITV uvedla, že si užívala až s dvaceti duchy. Jak je to ale možné, když je duch nehmotná věc? Našla snad nějaký inovativní způsob styku? Anebo se jen snažila zviditelnit se a stát se celebritou...

První milování s duchem

Tato neobvyklá situace se jí měla poprvé přihodit, když se přestěhovala do nového domova se svým tehdejším snoubencem. Po několika dnech začala cítit přítomnost čehosi neobvyklého. Zpočátku z této bytosti cítila energii, která se později proměnila ve fyzický kontakt. Něco se jí otíralo o stehna a dýchalo na krk.

Zvláštní ale je, že se u toho vždy cítila v bezpečí. Nikdy se nebála. Těžko se to vysvětlovalo, nicméně sex s duchem měl být směsicí energie, stavu beztíže, tlaku, hlazení a dechu. Tento zvláštní poměr prý trval tři roky, pak si její snoubenec všiml, že se něco děje.

Nadpřirozená nevěra

Jednoho dne se její snoubenec vrátil domů o něco dříve a přistihl ji při vskutku neobvyklé nevěře. A co bylo ještě divnější, za oknem prý stála tmavá postava. Rozchod byl v tomto případě nejlepším možným způsobem, jak vše vyřešit.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Totally Weird And Twisted (@twatpodcast)

Amethyst to ale vůbec nevadilo. Po partnerově odchodu ji navíc navštívilo dalších dvacet entit. Některé z nich prý sama svedla. O muže již nemá zájem. Tak kvalitní sex jí prý nemůže poskytnout žádný z nich.

Těhotná s duchem?

Na otázku ohledně možného těhotenství Amethyst odpověděla, že existuje falešné těhotenství, které by vlastně odpovídalo tomu, kdyby ji “oplodnil” duch. Bohužel lidé ještě nepřišli na to, jak takový zárodek přivést k životu. Většina vědců a terapeutů však zastává názor, že pokud někdo při sexu s duchem pociťuje tlak či dokonce průnik, ukazuje to spíše na halucinace vyvolané spánkovou paralýzou. Amethyst přesto tvrdí, že by si ráda našla toho “pravého” ducha a strávila s ním zbytek života. Podaří se jí to někdy?

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Spánková paralýza

Allthatsinteresting.com: Woman Claims To Have Had Sex With 20 Ghosts And Is Open To Ghost Babies

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články