Ďábelská Kelly Cochran: Svého milence měla ugrilovat a spolu s manželem podávat přátelům

Krvavá grilovačka: Nevěrná Kelly Cochran měla svého milence naporcovat a podávat přátelům
Zdroj: Pixabay

Když se Jason Cochran dozvěděl, že mu je manželka Kelly nevěrná, rozhodl se odpravit jejího milence. Vybral si pěkně zvrácený způsob, který se mu nakonec pořádně vymstil...

Kamil Šivák
Kamil Šivák 22. 01. 2023 16:00

Jason Cochran se nemohl dočkat, až se milenci své ženy pomstí. Jenomže to ještě netušil, že poslední, kdo se bude smát, bude jeho manželka, která mu to spočítá i s úroky. Pojďme se spolu podívat na příběh ďábelské Kelly.

Smrtící manželství Kelly a Jasona

Kelly a Jason se do sebe zamilovali již na střední škole. Následovala svatba, kde jeden druhému slíbili vskutku mrazivou věc - zabijí každého, u koho by mohlo hrozit, že se s ním dopustí nevěry. Do roku 2013 nemusel ani jeden z nich, naštěstí, tento slib splnit. Jenomže pak, po deseti letech práce údržbáře bazénů, ruply Jasonovi záda a na Kelly zbyla starost o celou domácnost, včetně placení účtů a dluhů, které se začaly pomalu kupit.

Jedinou útěchou byla možnost přestěhování se do Caspianu v Michiganu. Tam se měla od roku 2013 stát legální marihuana, která by Jasonovi pomohla s jeho chronickými bolestmi. Změnu v životě to nepřineslo jen Jasonovi, ale také Kelly. Seznámila se tam s veteránem letectva a rodákem z Detroitu, Christopherem Reganem. Nevadilo jim, že je mezi nimi dvacetiletý rozdíl. Bylo jim jedno i to, že Regan rovněž podvádí svou přítelkyni Terri O'Donnell.

V polovině října 2014 chtěl Regan strávit s Kelly celou noc. Netušil však, že Jason o něm již věděl, dokonce se s Kelly kvůli tomu pohádal. Přesto milence pozvala do jejich domu. Když byli zrovna v tom nejlepším, Jason střelil Regana do hlavy a jeho tělo následně pohodil v lese. Udělal ale jednu chybu. Auto nechal na okraji města. To později našla policie, když Regana nahlásila jako pohřešovaného jeho přítelkyně Terri. Uvnitř byl lístek s popisem cesty k domu Cochranových...

Další vražda

Během oddělených výslechů si oba dokázali zachovat chladnou hlavu a nepřiznat se. Kelly jen dosvědčila, že měla milence, což jejímu muži nevadilo, neboť mají otevřené manželství. Jason byl z celé situace jen "trošku" rozrušený. Když jim ale o pár dní později převrátila dům vzhůru nohama FBI, začali mít strach. Raději odjeli do Hobartu v Indianě. Tam ale Kelly ruply nervy a Jasona zavraždila.

Předávkovala ho léky a následně uškrtila. Pak přivolala záchranku. O několik dní později uspořádala vzpomínkovou bohoslužbu. Na konci dubna 2016 ale Indianu raději opustila. Právě tehdy zjistil soudní lékař, že Jason nezemřel na předávkování, ale na udušení. Z Kelly se rázem stal uprchlík před zákonem. Přesto se snažila policii posílat zprávy, aby je svedla z cesty. Díky mobilu jí ale vystopovali do Winga v Kentucky, kde se jí již ujali američtí maršálové. Už neměla co skrývat, takže jim ukázala Reganovy ostatky i vražednou zbraň.

Brutální grilovačka

U soudu se Kelly doznala k tomu, že chtěla původně zabít jen Jasona. Regan byl prý jedinou dobrou věcí v jejím životě. Vražda manžela tak byla "pomsta a srovnání skóre". K doživotnímu trestu si vysloužila dalších 65 let za Jasona. Na světlo však vyšlo ještě jedno tajemství, z něhož se zvedal žaludek.

Během onoho dne, kdy Jason zastřelil Regana, slyšeli sousedé z jejich domu zvuk nějakého elektrického nástroje. Zřejmě šlo o pilku, kterou uřezali několik částí z Reganova těla. Ty pak servírovali, aniž by to kdo tušil, na grilovačce pro známé a přátele. Kelly se navíc ještě chlubila, že ve skutečnosti zabila dalších devět lidí. Ať už to bylo jakkoli, z vězení se již nedostane.

Zdroje informací:

Alittlebithuman.com: The Story of Kelly Cochran: The Devil Woman of Michigan

Allthatsinteresting.com: Inside The Murderous Love Life Of Kelly Cochran, The 'Devil Woman' Of Michigan

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články