Duše otrokyně i věčná skvrna od krve. Myrtle’s Plantation patří k nejzáhadnějším hotelům Ameriky

Myrtová plantáž
Zdroj: Wikimedia Commons, Public Domain
The Myrtles Plantation: Dříve myrtová plantáž, dnes hotel pro všechny, kteří milují tajemno.Z tohoto zrcadla má každý den ve tři ráno vyjít až 12 duchů.Myrtová plantáž patří mezi nejděsivější domy v Americe.Její bývalí majitelé se museli vypořádat se smrtí svých blízkých. Šlo o mstu?+ 3 fotky+ 4 fotky

Nevěříte na karmu? Měli byste. Přesvědčil se o tom i bývalý majitel Myrtové plantáže, který se ke své černošské otrokyni choval opravdu hrozně. Její zmučená duše dům neopustila a začala trýznit jeho rodinu. A všechny další majitelé výstavní vily.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 24. 10. 2020 13:00

Myrtovou plantáž, která je dnes hotelem, bychom našli v Louisianě. V roce 1796 ji zde postavil generál David Bradford. Dodnes je toto místo považováno za jedno z nejstrašidelnějších v Americe. Dům byl totiž postaven na bývalém indiánském pohřebišti. Znamená to snad, že mrtví chtějí mít klid?

Prokleté zrcadlo

Pravda, nebo pouhá báchorka, která má za účel přilákat do hotelu turisty? Každý den přesně ve tři hodiny ráno má ze zrcadla v domě vystoupit až dvanáct duchů. Prý to jsou zavražděné osoby, které přišly o svůj život buď přímo v domě anebo jeho blízkém okolí. Stahuje je snad k sobě otrokyně a buduje si tak snad nadpřirozenou armádu?

Jaký příběh se vůbec pojí s otrokyní Chloe? Soudce Woodruff ji měl potrestat za poslouchání cizích hovorů a uříznout jí ucho. Žena si to nenechá líbit. Plánuje pomstu. Když jedna ze soudcových dcer slaví narozeniny, otráví její dort. Woodruff si ale jako jediný nedá. Jed usmrtí jeho rodinu, kromě něj přežije jen nejmladší dcera.

Násilná smrt

Chloe se nepřizná svému pánovi, ale ostatním otrokům. Ti ji ze strachu pověsí. Zapomene se však na jednu věc: zakrýt všechna zrcadla. Místní legenda praví, že jen se zakrytými zrcadly může duše tento svět opustit. A tak se duch Chloe a část zavražděné rodiny Woodruffových vrátí zpět do stavení.

Řada podivných úmrtí může začít. Děti dalšího majitele domu umírají na tyfus. Jeden ze synů je dokonce zavražděn. Smrt kosí ale i pouhé návštěvníky vily, kteří však nemají dobré úmysly. Jako tři vojáci, kteří se snažili plantáž vyloupit. Další v pořadí umírá i William Winter, jenž se stává nový majitelem nemovitosti.

Krvavá skvrna

Duchové ze zrcadla však nejsou jedinými přízraky v domě. Jelikož se vila nachází na bývalém indiánském pohřebišti, má se v jejích útrobách procházet mladá Indiánka. A právě v jedné z chodeb se má objevovat krvavá skvrna o velikosti lidského těla. Nejde ji však ničím smýt. Vždy se po čase znovu ukáže.

A na závěr ještě jeden přízrak. V domě se má zjevovat i jedna dívka, která zemřela v roce 1868. Má se procházet po pokoji, ve kterém zemřela, a praktikovat na spících lidech rituály voodoo.  Je to pravda, nebo se nás snaží majitelé hotelu opít rohlíkem?

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Myrtles Plantation

Wikipedia.org: Legends of Myrtles Plantation

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články