Vrazi podle horoskopu: Nejhorší bestie, které se narodily ve znamení Býka

Vrazi podle horoskopu: Nejhorší bestie, které se narodily ve znamení Býka
Zdroj: Wikimedia Commons, Public Domain
John Lennon se potkal se svým vrahem Markem Davidem Chapmanem (10. května 1955) jen několik před smrtí. Chapman si od něj nechal podepsat album...Chapman si pak na slavného zpěváka počká před jeho domem a zastřelí ho. Prý kvůli slávě...Henry Howard Holmes (16. května 1861) zabíjel v labyrintu, který si vybudoval ve svém hotelu. Je taktéž prvním zdokumentovaným americkým sériovým vrahem. Jeffrey Dahmer (21. května 1960) byl v dětství velký introvert se zálibou v pitvání mrtvých zvířat.
+ 3 fotky+ 4 fotky

Osoby narozené ve znamení Býka mají mít klidnou povahu a smyslem jejich života by měla být práce. U některých Býků se ale smyslem života staly vraždy a v tomto ohledu byli doopravdy pracovití. Jaké největší zrůdy se narodily v období od 21. dubna do 21. května?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 21. 04. 2021 15:30

Pohoda, dobré jídlo a nekonfliktnost. Kéž by byli všichni Býci takoví! Vrahovi Johna Lennona Marku Davidovi Chapmanovi ale tato charakteristika znamení vůbec neodpovídala. O nic lépe na tom nebyl ani první zdokumentovaný americký sériový vrah H. H. Holmes.

Mark David Chapman

Mark David Chapman se „proslavil” vraždou Johna Lennona, kterou spáchal 8. prosince 1980 v New Yorku. Jen o několik hodin dříve si nechal slavným hudebníkem podepsat album. Pak si na něj počkal před jeho domem, kde jej zastřelil. Prý to udělal kvůli slávě a prý se mu také nelíbilo, že ač Lennon káže o lásce a míru, je nesmírně bohatý a vysmívá se lidem jako Chapman.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Rock Gallery (@rockclassicsxx)

Po vraždě zůstal na místě a vyčkal na příjezd policie. Dlouhou chvíli si krátil čtením slavné knihy Kdo chytá v žitě od J. D. Salingera. Měla být pro něj inspirací ke zločinu. Mark David Chapman si trest dodnes odpykává ve Státní věznici Attica. Podal sice celkem deset žádostí o propuštění, ale i tu poslední z minulého roku soud zamítl.

... a další vrazi ve znamení Býka

Mezi šílence narozené ve znamení Býka patří také Henry Howard Holmes, který své oběti likvidoval ve spletitém bludišti, jež si vybudoval ve svém hotelu. Albert Fish, který je na úvodní fotografii k článku, se zase těšil na vlastní popravu, miloval totiž bolest. A Jeffrey Dahmer zase toužil po zombie milenci, proto mladým mužům vrtal díry do hlavy a zkoušel jim tam lít kyselinu...

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Mark David Chapman, Henry Howard Holmes, Albert Fish, Jeffrey Dahmer

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články