3 znamení zvěrokruhu, která neumí hospodařit s penězi a nikdy neušetří ani korunu

3 znamení zvěrokruhu, která neumí hospodařit s penězi a nikdy neušetří ani korunu
Zdroj: Freepik

Toužíte na svém účtu vidět dostatečnou rezervu na horší časy, ale stále se vám nedaří ušetřit? Podívejte se na znamení zvěrokruhu, která s penězi zkrátka hospodařit neumějí. Z jakého důvodu jim finance mizí před očima a jak se z toho mohou ponaučit?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 19. 01. 2022 07:00

Pokud jste si letos dali předsevzetí, že začnete s penězi nakládat šetrněji, zbystřete. Některá znamení zvěrokruhu neušetří vůbec nic, ač se o to opravdu snaží. Budiž vám to výstrahou!

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Tolik by chtěli ušetřit a pořád to nejde. Nedopřávají sobě, ale ostatním. Vodnáři si často penězi kupují loajalitu druhých nebo tímto způsobem dokazují svou lásku. Jdou často za hranice svých možností a nebojí se vzít si i nevýhodnou půjčku. Nikdy se nezpozdí s žádnou platbou, ale často mají problém zaplatit všechno a musejí hledat různá řešení.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Ryby rozházejí vše, co mají. Žijí často od výplaty k výplatě a nestarají se o to, co bude zítra. Paradoxně mají často štěstí na ty, kteří jim finančně vypomohou, takže se nakonec žádná tragédie nekoná. Půjčují si od známých a nestydí se za to. Potkáte je v drahém oblečení, drahém autě nebo jak žijí v luxusním domě. Jejich skutečná finanční situace je však úplně jiná. Nicméně to, co si o nich ostatní myslí, je pro ně důležitější.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Nositelé tohoto znamení potřebují opravdu velký nadbytek, aby jim něco zbylo na bankovním účtu. Vždycky mají nápad, co dalšího si koupit. Nemine měsíc, aby nic nepotřebovali. Potrpí si na drahé a luxusní věci, rádi dělají dojem. Stejně tak jim dělá dobře, když je ostatní obdivují pro jejich majetek.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články