3 znamení zvěrokruhu, pro která je líbání důležitější než milování

3 znamení zvěrokruhu, pro která je líbání důležitější než milování
Zdroj: Freepik

Líbání může být chápáno jako předehra k sexu, pro následující znamení zvěrokruhu ale znamená mnohem víc. Jde o sdílení intimity, pocit souznění a blízkost druhé osoby. Kdo podle hvězd dává přednost romantice před pohlavním stykem?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 17. 04. 2021 07:00

Následující tři znamení zvěrokruhu si užívají každý polibek a nespěchají na to, aby sundali kalhoty. Vnímají líbání jako způsob komunikace, a nikoliv jen jako předehru k divokému sexu. A mají k tomu pádný důvod. Při líbání totiž dochází k mnoha reakcím těla, při nichž se vyplavují oxytocin, dopamin nebo i testosteron zvyšující sexuální touhu.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci jsou něžní, láskyplní a líbání si opravdu užívají. Dávají svému partnerovi pocit bezpečí, klidu a něhy. Při líbání s Rakem si budete přát, aby nikdy neskončilo.

Až vás samotné překvapí, jak skvěle se s ním cítíte. Často líbá tak, že už by to pro jiná znamení byl signál k sexu a „další metě“, Raka to však možná ani nenapadlo. Sex vnímá jako něco úplně odlišného. Je to pro něj živočišný akt, při kterém uspokojuje své pudové potřeby. Ale to líbání, to je pro něj úplně jiný level! Bude vás líbat hodiny, ale kalhoty vám nesundá. Romantika, nebo nuda?

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Nemá se to říkat, ale Váhy jsou opravdu v sexu trochu nudné. Jsou hodně na romantiku, gesta, velká vyznání. Proto je pro ně líbání intimní chvílí mezi partnery, kdy se v nich vlastně láska prohlubuje.

V sexu to tak nemají. Naopak, vydrží bez něj velmi dlouho a vůbec to pro ně není smysl života. Jejich partneři často vynikají v masturbaci, jelikož Váhy se v jejich uspokojování kdo ví jak nepřetrhnou. Skoro to vypadá, že ani to líbání jim moc neříká. Váhy, co vlastně děláte po večerech?

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi berou lásku často dost pragmaticky, nepotrpí si na romantická gesta. Sice rádi dávají najevo, jak je vůči nim partner pozorný a láskyplný, mnohdy tomu tak ale ve skutečnosti není. Proto je pro ně líbání mnohem větším vyjádřením intimity a souznění než sám sex.

Ten vnímají jako nástroj k plození potomků a nijak se nevyžívají v tom, že by to měla být i zábava. Pokud patříte mezi tu část populace, které stačí sex jednou za půl roku, okamžitě si domů pořiďte Kozoroha! Spokojenost zaručena na obou stranách.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články