Blíží se Svatojánská noc: Magie bude mít nejsilnější moc, přichází čas zázraků

Blíží se Svatojánská noc: Magie bude mít nejsilnější moc, přichází čas zázraků
Zdroj: Freepik

Svatojánská noc nás čeká ve čtvrtek 23. června. Přinese neskutečnou energii hojnosti, zázraků a splněných přání. Co přináší právě vám a jak můžete podpořit svou cestu ke změně?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 22. 06. 2022 06:00

Svatojánská noc je lidový svátek. Slavíme jej v předvečer svátku Jana Křtitele, který připadá na 24. června. Jde o magickou chvíli. Naši předkové pálili ohně a tančili kolem nich. Dívky se vydávaly pro byliny, muži hledali poklad. Věřilo se totiž, že právě v tuto chvíli se otevírají skály. Co nám může přinést tento čarovný den dnes?

Magická Svatojánská noc

Pokud věříte, že vám pradávná magie může pomoci ke splnění snů, bude pro vás Svatojánská noc obrovskou příležitostí. Už několik dní předtím můžete pociťovat, že jste daleko citlivější na veškeré energie kolem vás. To má jednoduché vysvětlení. Svatojánská noc bývá prorocká, a tak lehce odhadnete, kdo vám v budoucnu do života přinese štěstí, a kdo nikoliv. Neuděláte chybu, pokud se v tento čas budete spoléhat na svou intuici ještě o něco více než obvykle.

Síla přání bude neskutečná! Právě teď musíte vykročit do těch míst, kam se bojíte. Opustit svou komfortní zónu a udělat krok, který vás děsí. Na co čekáte? Na lepší chvíli? Vhodnější moment? Až budete mít více peněz, nebo až děti vyrostou? Nebrzdí vás nic, jen vaše domněnky. Situace hraje ve váš prospěch a bude velká škoda, pokud se ji rozhodnete nevyužít.

Neprovdané ženy mají šanci na prstýnek

Svobodné dámy mají v tomto období šanci, že na jejich ruce konečně spočine vytoužený prstýnek. Nemusíte partnerovi opakovaně naznačovat, že už by byl vhodný čas. Pozná to sám. Svatojánská noc podpoří mužství, nahrává ale i ženské energii. Právě v tomto období bude vše v dokonalé souhře. Ženy, nechte se hýčkat, muži, buďte odvážní. Nechte chvíli své duše v tom, v čem jim je skutečně dobře. A nemusí jít jen o zavedené stereotypy.

Finanční stránka bude v tomto období ve velkém progresu. Vše se pořádně ukotvuje a přináší zasloužené jistoty. Pro ty, kteří vynakládají úsilí, aby skutečně pocítili hojnost, je tu pocit bezpečí a stability. Pro ty, kteří se momentálně potácí v nedostatku, je tu příležitost ke změně.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články