Charakteristika znamení zvěrokruhu Ryby: Romantika, elegance, ale i stůl plný dobrot na každé návštěvě

Ryby jsou výbornými fotografy, psychiatry a umělci.
Zdroj: Archiv

Po rozboru ascendentů pro jednotlivá znamení zvěrokruhu vám přinášíme nový seriál horoskopů. Tentokrát se zaměříme na kladné vlastnosti, jimiž znamení disponují. Jako druhé přicházejí na řadu Ryby. Svou přirozenou citlivost často propojují se schopností okouzlit druhé a stát se jejich blízkými přáteli. Na stůl vám přichystají mnoho dobrot a vždy vycítí nebezpečí. Co dalšího můžete čekat od Ryb, které mnohdy nerozpoznají, komu mohou opravdu věřit?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 23. 02. 2022 06:00

Ryby jsou klidné a duchovně zaměřené bytosti. Mají v sobě velký soucit, který projevují vůči každému, s kým přijdou do styku. Jsou obětavé a nikdy si nestěžují na nepohodlí v situaci, která jim působí potíže. Bývají velmi nadané a jejich zaměření na rodinu je až obdivuhodné. Bývají skvělými kuchaři a také mají často vytříbený vkus na oblečení. Co dalšího naleznete u znamení, které nesnese žádná omezení?

Velcí pomocníci, zachránci i dobří přátelé

Ryby jsou neuvěřitelně přátelské osoby, které vás vždy hojně pohostí. Očekávat můžete stůl plný dobrot, jež budou neustále doplňovat. Mají v hlavě mnoho brilantních nápadů, byť ne všechny realizují. Jsou dobří pomocníci a zachránci druhých, nikdy neodmítnou nikomu pomoct, byť by jim to způsobilo diskomfort.

Rádi si kolem sebe drží lidi, se kterými se od srdce zasmějí. Nemají rádi přetvářku a aroganci. Jsou přizpůsobiví a lehce se adaptují na jakoukoliv situaci. Ryby jsou také velmi učenlivé, nedělá jim problém měnit povolání a jít do úplně jiného oboru. Jsou trochu tajemní, což podporuje jejich přirozenou eleganci a šarm.

Nevyléčitelní romantici ochotní se zas a znovu zamilovat

Pokud mají vedle sebe toho správného partnera, umí přichystat nezapomenutelnou romantiku. Záleží však na tom, jakých se jim dostává reakcí. Na ty, kteří jim ublížili, jsou jako kus ledu. Neodpouštějí tomu, kdo se k nim nechoval hezky. To však neplatí pro blízkou rodinu. Tam často směřují až k sebeobětování. Rodina je pak označuje za milující, ochotné a výjimečné. Uvnitř to však Ryby mohou cítit úplně jinak. Jsou ale v jádru tak dobré, že nemohou jinak.

Ženy v tomto znamení jsou ztělesněním ženskosti, umějí svým mužům vytvořit opravdový domov. Jsou romantické, citlivé a vzbuzují v mužích ochranitelské pudy. Nemají sklon fungovat v mužské energii, naopak nechávají naplno promlouvat tu ženskou. Rády se zamilují zas a znovu, dokud nenajdou svůj vysněný protějšek.

Slavné osobnosti ve znamení Ryb

Mezi Ryby najdeme mnoho slavných osobností. Jsou jimi například americká herečka Sharon Stone, dále Daniel Craig, Drew Barrymore, Bruce Willis nebo zesnulá americká herečka Elizabeth Taylor. V českém rybníčku nelze opomenout tenistku Petru Kvitovou, režiséra Jiřího Menzela, herce Viktora Preisse nebo tenistu Ivana Lendla. Mezi citlivé Ryby patří i jedna z nejžádanějších modelek světa Eva Herzigová a zpěvačka ze slavné rodiny Lucie Vondráčková.

Mezi historické osobnosti ve znamení Ryb náleží mimo jiné italský hudební skladatel Antonio Vivaldi, skladatel a virtuóz Fryderyk Chopin, francouzský malíř Pierre-Auguste Renoir nebo český skladatel Bedřich Smetana. 

Zdroje informací:

horoscope.com

wikipedia.org

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články