Co o vašem partnerovi prozradí spací úbor: Jeden značí takřka chlapa snů!

Co o vašem partnerovi prozradí spací úbor: Jeden značí takřka chlapa snů!
Zdroj: Freepik

Víte, co všechno lze vyvodit z toho, co nosí váš muž na spaní? Možná budete překvapené, co znamená, když ulehá v pyžamu, a co zase, když do postele hupsne úplně nahý.

Lucie Cermanová
Lucie Cermanová 01. 05. 2021 09:30

Na spaní se člověk obléká především tak, aby se cítil příjemně a nic ho nerušilo. Jenže zvolený oděv vypovídá o jeho nositeli také něco dalšího. Pojďme se podívat na to, jací jsou podle serveru Esquireme.com muži spící v pyžamu, šortkách či „na Adama“.

Pyžamo

Pyžamo nosí přímí muži, kteří neradi řeší nesmysly. Když se pustí do vztahu, mají zájem, aby trval co nejdéle. Tito muži jsou pracovití a vytrvalí a vyhledávají drsné venkovní aktivity.

Trenýrky

Trenýrky nebo jiné krátké kalhoty si na spaní oblékají muži, kteří mají rádi pořádek. Věnují se detailům. Většinou se jedná o srdečné, přátelské a starostlivé muže, kteří mají v malíčku důležité dny. Nezapomenou proto na vaše výročí, narozeniny a další.

Boxerky nebo slipy

Muži, kteří si na noc oblékají boxerky nebo slipy, mají rádi kontrolu. Nad věcmi a nejspíš i nad situacemi. A možná i nad lidmi. Mají rádi, když jsou věci snadno zvladatelné a neobjevuje se nejistota.

Speciální šortky na spaní

Nosí váš partner speciální šortky na spaní, které si obléká přes spodní prádlo? Pro něj je to výraz toho, že vše má své místo a umí se chovat. Je trošku zvláštní, ale není na tom nic, co by druhému mělo škodit.

Tričko

Do postele si berou trička muži, kteří nemají rádi povrchnost. Jejich negativní vlastností je náladovost. Déle jim trvá, než se rozčílí. Co je třeba respektovat, je jejich nadšení pro práci.

Staré tričko a kraťasy

Nosí váš partner staré tričko a kraťasy i do postele? Tak tady máme případ křečka. Místo toho, aby oblečení, které není v ideálním stavu, poslal dál, využije ho na spaní. A s jeho šetřením to tak bude i u dalších věcí běžného života.

Spí „na Adama“

Muži, kteří rádi spí tak, jak je pánbůh stvořil, jsou kreativní a nechybí jim temperament. Věří ve své schopnosti dosáhnout cílů. V práci jsou schopni rychle se chopit podstaty problému a jednoduše najít řešení.

Hedvábné prádlo

Bere si váš partner na noc hedvábné boxerky nebo šortky? Takoví muži si rádi užívají luxusu života. A co na tom, že tráví čas v obyčejné posteli. I tento prostor stojí za rozmazlování. Tito muži si dokážou užívat nejmenších drobností a pořádně je ocenit.

Zdroje informací:

Tesh.com

Esquireme.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články