Drahé kameny pro znamení Štíra: Diopsid harmonizuje tělo, obsidián povzbuzuje sebedůvěru

Drahé kameny podle znamení - Štír: Diopsid harmonizuje tělo, obsidián povzbuzuje sebedůvěru
Zdroj: Pixabay
Hematit - kovově šedý kámen s pozitivním vlivem na krevní oběh.Karneol - oranžový kámen s povzbuzujícími účinky na tělo i myslGranát - název tohoto minerálu pochází z latinského označení pro granátové jablko (granatum malum).Křišťál je průhledný kámen, který zvyšuje energii a koncentraci.+ 3 fotky+ 4 fotky

Víte, kterými drahými kameny mohou Štíři harmonizovat své tělo i mysl? Nenechávejte vše náhodě a pomozte si v těch oblastech, v nichž je vám nabízeno řešení. Které kameny se hodí pro zlepšení sebedůvěry, pozitivní myšlení či zdolání psychických problémů?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 17. 05. 2022 06:00

Historie mocných kamenů sahá až do doby babylonské. Jsou součástí téměř každého náboženství a lidé je také často používají jako talismany. Přinášejí štěstí, bohatství, zdraví a pozitivní energii. Drahé kameny mají schopnost absorbovat energii a následně ji vydávat. Tím dokazují svůj vztah k jednotlivým planetám sluneční soustavy a potažmo k jednotlivým znamením zvěrokruhu. Které se nejlépe hodí pro Štíra?

Drahé kameny pro znamení Štíra (24. 10. – 22. 11.)

Býčí oko a Štír

Býčí oko dodá Štírům životní energii. Býčí oko je metamorfovaná hornina zlatavé až červenohnědé barvy s hedvábným leskem, známá svými šachovnicovými pruhy, které připomínají býčí oko.

Křišťál a Štír

Křišťál umí podnítit práci na sobě a vede Štíry k jejich snům. Pojem křišťál může označovat různé kameny, které se zformovaly do geometrického obrazce, jako je například křemen, který je ceněn jak pro svou krásu, tak pro své potenciální léčivé vlastnosti.

Jadeit a Štír

Jadeit pomůže Štírům v pozitivních myšlenkách a umí odrážet ty zlé. Jde o ochranný kámen, který vnáší do života harmonii. Jadeit je ceněn pro svou vzácnost a jeho hodnota se může značně lišit na základě jeho barvy, průhlednosti a čistoty.

Granát a Štír

Granát podporuje sexualitu, vášeň a fantazii. Jde o kámen energie a radosti. Jde o drahokam sytě červené barvy. České granáty se u nás těží na dvou místech - v Podkrkonoší a Českém středohoří.

Diopsid a Štír

Diopsid harmonizuje duši a tělo, přičemž zklidňuje výkyvy nálad. Ty nejsou u Štírů ničím neobvyklým. Tento minerál zklidňuje výkyvy nálad. Diopsid je minerál patřící do skupiny pyroxenů, který je obvykle zelené nebo tmavě zelené barvy. Díky atraktivnímu zelenému odstínu a skvělým optickým vlastnostem je tento kámen často využíván ve šperkařství.

Obsidián a Štír

Obsidián povzbuzuje sebedůvěru a dodává odvahu k překonání životní nepohody. Obsidián je přirozeně se vyskytující sopečné sklo, které je obvykle černé a lesklé, vzniká z rychle chladnoucí lávy a díky svému jedinečnému vzhledu se často používá ve špercích a dekorativních předmětech.

Hematit a Štír

Hematit je Štírům oporou při zdolávání psychických problémů a také silné stresové zátěžiHematit dodává životní sílu, vitalitu, cílevědomost a odhodlání, a to zejména ve chvíli, kdy se nedaří. Tento kovově šedý kámen se často používá jako ochrana před negativními energiemi a pro zlepšení sebevědomí. Dříve nesl hematit označení krevel.

Karneol a Štír

Karneol, je polodrahokam, má sytě zářivou oranžovou barvu a je známý svou uzemňující energií a povzbuzováním osobní síly a odvahy. Karneol pomáhá udržovat motivaci.

Charakteristika znamení Štíra: Vynikají odvahou

Energičtí Štíři vynikají odvahou, kterou nezlomí žádná příležitost. Nezajímá je, co si o nich druzí myslí a jdou si tvrdě za svým. Bývají nejobávanějším znamením zvěrokruhu, ale uvnitř skrývají nespoutanou vášeň, charisma a touhu po sexu. Jejich dominantní vlastností bývá žárlivost, čímž mohou druhé rozčilovat.

Jsou dobrými šéfy a jejich podřízení je přirozeně následují. V hádkách umí být uštěpační a snaží se získat převahu. Mají vrozený psychologický talent. Pokud jednou zradíte Štíra, nikdy vám neodpustí. Umí se mstít a neváhají dát druhým najevo, že jsou připraveni se za sebe postavit.

Zdroje informací:

Milujemekameny.cz

Eppi.cz

Nefertitis.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články