Erotický horoskop na víkend: Kdo bude rozdávat vášnivé orgasmy a koho zláká chuť zakázaného ovoce?

Erotický horoskop na víkend: Kdo bude rozdávat vášnivé orgasmy a koho zláká chuť zakázaného ovoce?
Zdroj: Freepik

Podívejte se, co si pro vás hvězdy přichystaly na druhý listopadový víkend a kdo bude králem postelových hrátek! Nebudete to právě vy?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 13. 11. 2021 07:00

Koho čekají vášnivé orgasmy, chuť zakázaného ovoce nebo schopnosti dokonalého milovníka? Tato tři znamení zvěrokruhu na následující víkend rozhodně nezapomenou!

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Zkuste se na věci podívat z jiného úhlu. Jakého člověka vedle sebe skutečně chcete? Co od života očekáváte? Tento víkend vám nabídne příležitost, která se možná ze začátku bude zdát jen jako divoká eskapáda na jednu noc, opak ale bude pravdou. Vášnivý orgasmus a šikovné ruce dotyčného by vám mohly tak učarovat, že ještě dlouho potom budete přemýšlet, jak si takového mazlíka nastěhovat domů.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

V sexu budete tento víkend skutečnými mistry! Ať už vyzkoušíte jakoukoli polohu, půjde vám jako zkušeným profíkům. Váš partner bude u vytržení, takové milování už dlouho nezažil! S blížícím se úplňkem máte zkrátka dost energie, jak je u vás zvykem. Ještě aby ne, ten totiž nastane ve znamení Býka a přinese s sebou silnou sexuální energii.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Už vás nebaví neustálé výmluvy partnera, že je moc unavený, nevykoupaný anebo zkrátka nemá náladu. Cítíte, že ho nepřitahujete, protože se to opakuje už dlouho. To by vás mohlo dovést k nevěře. Máte k ní totiž perfektní příležitost. Uspokojit své živočišné touhy pro vás tentokrát bude daleko důležitější než zachovat slib exkluzivity, který jste si s partnerem dali.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články