Horoskop strachu pro všechna znamení zvěrokruhu: Čeho se nejvíce bojíte?

Horoskop strachu pro všechna znamení zvěrokruhu: Čeho se nejvíce bojíte?
Zdroj: Unsplash

Každý z nás má strach z něčeho jiného. Pro někoho jsou hrozbou pavouci, pro jiného smrt či nemoc. A kdo se obává chudoby a že zůstane bez lásky? To vše se dozvíte v horoskopu.

Jana Jánská
Jana Jánská 17. 08. 2020 07:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Impulsivní znamení Berana nesnese nezájem a opovrhování ze strany ostatních. Čas od času přemýšlí nad svou budoucností a potýká se s rozpaky.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Praktický Býk se neustále obává finančních problémů. Jen při myšlence, že by trpěl chudobou, padá do mdlob. Touží po bohatství a pevné půdě pod nohama.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci v sobě ukrývají nejrůznější obavy. Prahnou po oblíbenosti, vzdělání a kráse. I když jsou pro okolí dokonalí, sami se často zbytečně podceňují.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Je zajímavé, že se Rak bojí budoucnosti i minulosti. Velmi silně prožívá nedořešené vztahy a zároveň se obává finanční nejistoty.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Obraťte se ke Lvovi zády, neprojevte mu dostatek uznání, důstojnosti a bude sklíčený. Lev se nespokojí s tím, že je až na druhém místě. Jakmile to zjistí, okamžitě ho rozesmutníte.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Puntičkářské a svědomité Panny ztrácí hlavu při pocitu nedokonalosti a bezmoci. Panny se bojí jako čert kříže nemocí a vlastních chyb přicházejících z minulosti, ale i těch současných.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Vahám schází vyrovnanost. Nedokážou se rozhodnout, zda se postavili na stranu správného postoje. Váhy také nesnesou opovržení a nevšímavost ze strany partnera.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štír se nedokáže smířit se zradou a lží ze strany přítele, natož pak partnera. Jakmile se dozví, že ho podvádí, nikdy se s tím nesmíří.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Svobodomyslní Střelci hledají smysl života a pravdu. Jakmile nenacházejí hlubší význam života, uzavřou se do sebe a trpí jako raněná zvěř.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Precizně odvedená práce, ale i odtažitost, to je doména Kozoroha. Nesnese ponížení před ostatními a ostudu všeho druhu.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnář nesnese samotu a odloučení od milovaných osob, přesto touží po svobodě. Prostě to nevydrží. I když prahne po harmonickém rodinném životě, často zůstává sám.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Milé a citlivé Rybičky se nedokážou vyrovnat s osamocením a zlomeným srdcem. Rovněž se špatně potýkají s tím, když má někdo poslední slovo místo nich.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články