Muži podle horoskopu: Která 3 znamení zvěrokruhu jsou milovníky piva?

Muži podle horoskopu: Která 3 znamení zvěrokruhu jsou milovníky piva?
Zdroj: Unsplash

Milujete pivo a zavřené hospody pro vás představovaly peklo na Zemi? Pak bychom se nedivili, kdybyste patřili mezi následující tři znamení zvěrokruhu. Ta dobře vychlazenému půllitru nikdy neodolají!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 10. 06. 2021 07:00

Pokud muže v následujících znameních pohostíte vínem, dobrou reklamu si u nich neuděláte. Jejich nejoblíbenějším nápojem je totiž pivo. To konzumují buď přes den k práci, nebo večer na posezení s přáteli. Pojďme se podívat, komu daly hvězdy do vínku lásku ke zlatavému moku.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

S vínem u nic neuspějete, naopak pivo je pro ně lahůdkou. A nejen točené v hospůdce, ale i ovocné během dne. Alkoholu moc nedají, cíleně se nikdy neopíjejí. Rádi si ale dají pivo na chuť a pro hezký den.

Nikdy nepopíjejí sami. Když už, tak při posezení s přáteli. Kvůli jejich povaze velmi záleží, do jaké nálady se jim trefíte. Častěji alkohol odmítnou.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Dobře vychlazenému pivu neodolají. Na etiketu si nepotrpí, ani na honosné večeře. Muži ve znamení Panny si také raději dají skleničku whisky než víno a k běžné práci u nich vede právě pivo. Je třeba říct, že na rozdíl od ostatních znamení holdují pivu přes den, nikoliv večer. To dávají přednost ostřejší volbě.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Neodmítnou ani víno, ale pivo je pro ně zaručeným osvěžením. Abychom byli upřímní, nezříkají se žádného alkoholu. Jsou první na parketu a první narážejí sud při rodinných grilovačkách.

Jsou těmi, kteří nikdy nezkazí žádnou zábavu. Uvítáte je na každé oslavě. Pokud máte doma muže ve znamení Střelce, největší radost mu uděláte, pokud mu dáte před příchodem z práce namrazit půllitr.

Zdroje informací:

garthsbrewbar.com

thrillist.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články