Nejhorší vlastnosti podle horoskopu: Čím vás zaručeně vytočí tato 3 znamení zvěrokruhu?

Nejhorší vlastnosti podle horoskopu: Čím vás zaručeně vytočí tato 3 znamení zvěrokruhu?
Zdroj: Unsplash

Žádné znamení zvěrokruhu není dokonalé. U každého najdete alespoň jedno vlastnost, která ho rozhodně nešlechtí. Namátkou jsme vybrali tři znamení zvěrokruhu a hlouběji se podívali na jejich největšími nedostatky.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 17. 06. 2021 07:00

Ať už na horoskopy lidé věří, či nikoli, neexistuje snad nikdo, kdo by se alespoň v jedné z charakteristik svého znamení zvěrokruhu nenašel. Krom těch kladných mají všechna i vlastnosti méně ctihodné. Pojďte se podívat na méně populární charakterové rysy následující trojice znamení zvěrokruhu.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Většinou to nahlas nepřiznají, ale vždy potřebují být první. Jejich cílem je neprohrát. A to tak, že jsou schopni jít přes mrtvoly. Chtějí toho v životě tolik, že se často trápí pocitem frustrace, když se jim nedaří. Lpí na nesmyslných detailech, čímž nejvíce stresují sami sebe. Jsou slepí optimisté, vždy připravení k boji. Bojují tolik, že občas nevědí za co.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Zlé jazyky tvrdí, že Blíženci ve své mysli tolik pronásledují sami sebe, že se museli rozdvojit. Dokážou s kýmkoliv mluvit téměř o čemkoli, o nich se však většinou nic nedozvíte. Jsou tajnůstkáři a málokoho si pustí do života. Jsou tak přesvědčení, že jim každý v jejich okolí zlomí srdce, že se jim to skoro vždy potvrdí. Pak jsou v depresi a brečí, že život je krutý.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Jejich přemrštěná pompéznost vám vezme dech. Kdyby mohli, nechají si dát i na chodník před bytovkou červený koberec. Jsou namyšlení a mají sklon k dramatům. I pokud nic nemají, tváří se, že jim patří celý svět.

Většinou vzbuzují dojem celebrit, ačkoliv se v žádném bulváru nikdy neobjevili. Z obdivu žijí. Jakmile opadne, mají pocit, že nestojí za nic. Neumějí ocenit sami sebe. Čekají, až to udělají druzí.

Zdroj informací:

allure.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články