Magické novoluní v Býku: Černý Měsíc pomůže odhalit to, co nám dosud zůstávalo skryté

Magické novoluní v Býku: Černý Měsíc pomůže odhalit to, co nám dosud zůstávalo skryté
Zdroj: Freepik

Po novu ve znamení Berana přichází už druhé dubnové novoluní, tentokrát ve znamení Býka. Ovlivní hlavně jícen, hrtan, štítnou žlázu, hlasivky a krk. Podívejte se, jaké možnosti nám černý Měsíc přináší, na co byste se měli zaměřit, a čeho se naopak vyvarovat.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 28. 04. 2022 06:00

Novoluní v Býku nás čeká o filipojakubské noci, konkrétně v sobotu 30. dubna 2022 ve 22:27. Černý se mu říká proto, že jde už o druhý nov během jednoho měsíce. Přinese s sebou velkou sílu a uvědomění, že věci nemohou nadále zůstat stejné. Možná zjistíte, že to, v čem jste tak dlouho setrvávali a co jste nechtěli opouštět, vám už dále neslouží. Některé touhy možná budou muset ustoupit do pozadí. Dojde vám, že teď na ně není prostor.

Velké projekty mají při novoluní naději na úspěch

Problémem mnoha lidí je, že setrvávají v tom, co si pro sebe přejí, a neumějí přijmout jinou alternativu. To by však zemitý Býk mohl změnit, jelikož si zakládá na racionalitě a odvaze. Pokud si například přejete koupit dům, možná vám dojde, že teď není vhodná doba vydat se z tolika financí nebo si chcete počkat na ten vysněný a nesmíříte se s levnější alternativou.

Řešit se budou také partnerské vztahy. Stereotyp, který se do nich pomalu vkradl, bude na ústupu. Některé svazky se rozpadnou, aby se duše mohly rozletět a přilnout k někomu, kdo pro ně má přichystané bezpečnější místo. Magie filipojakubské noci nám ukáže, co je v životě důležité a kam chceme směřovat. Velké projekty mají naději na úspěch, cesta k němu však jednoduchá nebude.

Při novoluní nastává čas na pohled do nitra

Pochopíme, co se dlouhou dobu ukrývalo v naší duši, a rozeběhneme se za tím. Možná právě během novoluní zjistíte, že pracovní pozice, o kterou jste tak usilovali, není pro vás. Možná vztah, který máte, vás už jen dusí. Možná, že zákazy, které dáváte svým dětem, nemají opodstatnění. Vše se bude hýbat a nic nezůstane stejné. Pozornost bude zaměřena také na nás, naše tělo i to, co nám uvnitř dělá nepořádek.

Je vhodný čas na meditaci a ujasnění priorit. Pokud jste dlouho otáleli s pravidelným pohybem, okolnosti vás donutí zaměřit se na to, v jakém stavu se vaše tělesná schránka nachází. Buďte vědomým tvůrcem svého života, nenechávejte cenné momenty, aby vám proklouzly mezi prsty. Pokud víte, za čím si jdete, Vesmír je vždy připraven vám pomoci. A co nám nedopřeje, to napsané v osudu zkrátka nemáme. Možná proto, aby přišlo něco daleko lepšího.

Novoluní ovlivní zejména krk, hlasivky, jícen, hrtan a štítnou žlázu. Vyhněte se stříhání rostlin, nepřesazujte je. Tradičně se také nedoporučuje žádný lékařský zákrok.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články