Podzimní úplněk ve znamení Ryb: Vzbudí zlost i pocit, že je ve vašem životě vše špatně

Podzimní úplněk ve znamení Ryb: Vzbudí zlost i pocit, že je ve vašem životě vše špatně
Zdroj: Unsplash

V úterý 21. září nastane úplněk ve znamení Ryb a s ním i intenzivní vlna negativních emocí. A na co dalšího bychom se ještě měli připravit?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 20. 09. 2021 07:00

Už před úplňkem jste mohli pociťovat velmi silný vliv negativních emocí. Ten dosáhne vrcholu právě v úterý v 1:54, kdy nastane úplněk ve znamení Ryb. Co přinese?

Čas znovu získat sebevědomí

Pokud jste měli doteď problémy se sebevědomím, pocítíte je ještě intenzivněji. Úplněk s sebou přinese zlost, depresivní nálady a také sebelítost. Před očima se nám promítne vše, co jsme pokazili nebo v životě nestihli.

Každému z nás se bude zdát, že stojí na místě, kde vůbec nechce být, a vše je špatně. Pocit to však bude pouze krátkodobý, plyne z podstaty Ryb, které často svým životem jen tak proplouvají.

Uzdravení vnitřního dítěte

Po úplňku si po dobu jednoho týdne udělejte denně deset minut čas na komunikaci se svým vnitřním dítětem. Zeptejte se, z čeho má strach? Proč pociťujete takový neklid? V myšlenkách své malé já obejměte, ukažte mu bezpečí.

Pro závěr roku bude velmi důležité, abyste byli v naprostém souladu sami se sebou. Pište si po těchto sedm dní také denně seznam toho, za co jste vděční. Vrátí vás to na cestu k úspěchu, hojnosti a prosperitě.

Rituály při úplňku

Nezapomeňte, že při úplňku se tradičně nedoporučují žádné lékařské zákroky a je třeba dbát zvýšené opatrnosti. Během toho v Rybách jsou ohroženy zejména dolní končetiny. Dejte si tak pozor na vyvrknuté kotníky či úrazy prstů na nohou. Nestříhejte živý plot a nepřesazujte květiny. Pro sběr bylin je ale nejlepší čas. Při úplňku mají největší sílu.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články