Červencové novoluní ve Lvu: Přichází čas přehodnotit sny, čekejte také nové příležitosti

Červencové novoluní ve Lvu: Přichází čas přehodnotit sny, čekejte také nové příležitosti
Zdroj: Unsplash

Ve čtvrtek 28. července 2022 se na nás chystá novoluní ve Lvu, co přinese jednotlivým znamením zvěrokruhu? Podívejte se, co čeká v tento magický den právě vás.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 27. 07. 2022 06:00

ve čtvrtek 28. 7. 2022 v 19.54 nastává novoluní ve Lvu, které nám umožní přehodnotit naše priority a sny. Ne vše, co nás dříve pohánělo k lepším výkonům, tak stále činí. Budeme vnímat potřebu rodiny, času stráveného se svými blízkými a zároveň toužit po lásce. Co s sebou novoluní ještě přináší?

Během novoluní půjde hlavně o peníze

Občas si myslíme, že nás ke štěstí vede něco, co se zanedlouho ukáže jako jedna z největších překážek. Novoluní pomůže odkrýt to, co dlouho zůstávalo pod pokličkou, a upozorní na potřebu trávit čas s těmi, se kterými nám je dobře. Nebude prostor pro žabomyší války nebo počátky nových sporů.

Lev je rodilý vůdce, proto je ten pravý čas na nové projekty a založení úspěšných firem. Některé čeká na jejich zaměstnaneckých postech povýšení, jiní budou uvažovat o vlastní firmě, která by jim poskytla potřebnou finanční nezávislost. Půjde hlavně o peníze, ačkoliv pro Lva nejsou v životě tím hlavním.

Dejte si při novoluní pozor na nevěru

Zrozenci v jednotlivých znameních budou tentokrát toužit po pozornosti a obdivu, který možná už u svého partnera tak často nenacházejí. Síla novoluní tak může svádět k nevěrám nebo lehkovážným flirtům, které by však mohly skončit rozchodem. Bude to zkouška vaší morálky, která v posledních týdnech pokulhávala.

Stejně jako při úplňku, ani během novoluní se nedoporučuje žádný lékařský zákrok. Tentokrát novoluní ovlivní hlavně srdce, aortu a krevní oběh.

Další horoskopy ➔

Zdroje informací:

Elitedaily.com

Astrologyking.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články