Slunce vstupuje do znamení Lva: Přinese usmíření pro rozhádané páry. Navíc nás čeká magická kombinace!

Slunce vstupuje do znamení Lva: Přinese usmíření pro rozhádané páry. Navíc nás čeká magická kombinace!
Zdroj: Freepik

Slunce vstupuje do znamení Lva, tentokrát v magické kombinaci čísel! Co s sebou přinese a na co se můžeme těšit?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 21. 07. 2022 06:00

Tentokrát je to vážně unikátní. Slunce totiž vstoupí do znamení Lva 22. 7. 2022 ve 22:07. To přinese velkou sílu změnit to, co už nám neslouží, a opustit to, co nás tížilo. Lev je znamení rodinné s potřebou chránit, proto se také rozhádaní partneři, kteří už neviděli světlo na konci tunelu, dočkají usmíření.

Ve znamení Lva dojde na ožehavá témata

V těchto dnech, kdy silný Lev přebírá otěže, zjistíte, jak důležité je pro vás stabilní zázemí a jak lehké je o něj přijít. A teď se obavy z rozchodů a rozvodů nebudou týkat finanční stránky, na kterou Lev příliš nebere ohledy, nýbrž pocitů srdce a touhy někam patřit.

Špatným nápadem není společná dovolená a nemusí to být hned nějaká drahá v zahraničí. I pár dní v lese ukáže, že si máte stále co říct. Nové zážitky vás nabijí energií a ukážou, že ještě nemusíte všechno vzdávat. Budete muset ale vyřešit téma, které bylo u vás doma dlouho ožehavé.

Magická kombinace čísel umocňuje sílu přání

Magická kombinace čísel, ve které Lev přichází, umožní jednotlivým znamením zvěrokruhu zintenzivnit sílu svých přání. Půjde zejména o změny rodinného stavu, potomky nebo bydlení. Dejte si v tento čas pozor na ukvapenost. Síla slov, která vyřknete, zůstane v druhém mnohem déle, než si myslíte.

Než se rozhodnete někoho ponížit nebo mu říct něco negativního, uvědomte si, že to ovlivňuje také vaši energii, kterou byste měli pečlivě střežit. Podzim totiž přinese velkou pracovní zátěž, ve které budeme pracně hledat rovnováhu. Léto je čas na nabrání sil. Pečujte hlavně o sebe. Starosti o ostatní nechte zítřku.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články