Úplněk ve Vodnáři: Uzdraví to, co jste zametali pod koberec. Přinese také šťastný konec

Úplněk ve Vodnáři: Uzdraví to, co jste zametali pod koberec. Přinese také šťastný konec
Zdroj: Freepik

Podívejte se, co s sebou přináší úplněk ve Vodnáři, který nastane v pátek 12. 8. 2022 ve 3:35, a na co byste se měli připravit. Už víte, co vás v tomto období čeká?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 11. 08. 2022 06:00

V pátek 12. 8. 2022 nastane očekávaný úplněk ve Vodnáři, který, jak je u toho znamení obvyklé, bude zdrojem velké energie! Nejvíce ovlivní dolní končetiny, zejména lýtka, kotníky a achilovku. Během úplňku se také nedoporučuje žádný lékařský zákrok.

Při úplňku přichází ten správný čas na změnu

Nastane hned z rána, a to ve 3:35. Uleví vztahům a také oblastem života, které nefungují. Pokud jste měli pocit, že si ve vašem životě něco žádá změnu, teď je ten správný čas, kdy vám ji hvězdy umožní. Vodnáři milují, když mohou plavat proti proudu a druhým dokázat, že jsou nejlepší.

Spolu s úplňkem přichází maximum meteorického roje Perseidy, které významným způsobem podpoří sílu přání. Nabídlo by i perfektní podívanou, nebýt vodnářského úplňku, jenž pozorování Perseid znesnadní. Navíc nám letos obloha nenabídne ani zdaleka ten nejsilnější roj, tudíž slabší meteory se na obloze ztratí. Tím spíše, pokud je nebudeme pozorovat z místa dobře chráněném před světelným smogem.

Úplněk uzdraví toxické vztahy

Úplněk uzdraví toxické vztahy a nabídne novou možnost v různých oblastech těm, kteří o ní dlouho uvažovali. Otevře brány komunikace, bude tak možné si v klidu s partnerem vyříkat problémy. Právě v období úplňku bude totiž otevřen řešením, která do teď striktně odmítal. Dejte si však pozor, komu své trable vypravíte. Mohli byste prozradit velké tajemství tomu, kdo ho snadno použije proti vám.

Vodnář je znamení, které se touží realizovat v tom, co ho baví. Neumí chodit do práce jen pro peníze, musí mu to dávat smysl. S tím ale přichází hledání balancu mezi prací a rodinou, což vám v minulých týdnech šlo velmi špatně. Pokud ze sebe uděláte jen stroj na peníze, budete dřív či později velmi nešťastní.

Někteří najdou při úplňku novou lásku

Úplněk ale přinese také šťastné konce! A to zejména těm, kteří jsou nezadaní a už by vedle sebe chtěli někoho, s kým mohou jít životem. Pokud se právě rozhlížíte a vlastně tak docela nevíte, co hledáte, úplněk vám napoví. V oblasti financí se ale žádné změny bát nemusíte, tam zůstane vše při starém a stabilním.

Během úplňku a maxima meteorického roje Perseid využijte sílu přání a sepište si vše, co chcete v následujících měsících dokázat. Nezapomeňte, že jakýkoliv váš sen by měl mít přesné datum, kdy máte dojít do cílové rovinky, a také co největší množství detailů, aby Vesmír věděl, co vám poslat. Představte si to třeba tak, že pokud vyšlete přání, že chcete být milionáři, můžete také o pár týdnů později stát na Bali a vybírat z bankomatu. Milion indonéských rupií je totiž v přepočtu na naše kolem 1 600 Kč.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články