V pondělí nastává na dlouho poslední zatmění Měsíce: Co všechno nám přinese?

V pondělí nastává na dlouho poslední zatmění Měsíce: Co všechno nám přinese?
Zdroj: Pixabay

Nejen úplněk, ale i částečné zatmění Měsíce nás čeká v pondělí nad ránem. Určitě si ho nenechte ujít, bude na dlouhou dobu poslední. Nebojte se také podpořit své sny rituálem vizualizace, na který vám přinášíme návod.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 15. 05. 2022 19:00

V pondělí 16. května 2022 se nedočkáme jen úplňku ve Štíru. Přichází také na dlouhou dobu poslední zatmění Měsíce, dalšího se dočkáme až příští rok v říjnu. Pokud ale chcete vidět "ukousnutý" Měsíc, budete si muset přivstat.

Na obloze se objeví pouze na necelou hodinu a začne ve 4.28. Záležet bude také na oblačnosti, toto zatmění Měsíce bude totiž probíhat těsně nad obzorem, což může viditelnost ztěžovat. Úplné zatmění bohužel neuvidíme, protože Měsíc kolem páté hodiny ranní zapadá.

Okem viditelné zatmění Měsíce přinese naději

Zatmění měsíce přinese jednotlivým znamením zvěrokruhu novou naději. Zejména těm, kteří si mysleli, že už tu pro ně nic dalšího není. Často při plnění svých snů zapomínáme, že cesta k cíli nemusí být vždy snadná a je to tak v pořádku. Chybami se učíme, překážky nás posouvají. Kritika nás shazuje, namísto toho, aby nás posílila. Zamyslete se nad tím, čeho chcete v životě dosáhnout, a vytrvejte!

Rituál vizualizace při úplňku a zatmění Měsíce

Láska vám dá sílu překonat nemožné, stejně tak můžete obrátit svou pozornost sami k sobě. Vhodné jsou pro tento den meditace, případně zkuste sílu úplňku a zatmění spojit s rituálem vizualizace.

Stačí přítmí, bílá svíčka a ticho. Po meditaci si napište do nejmenšího detailu vše, co jste si během svého rozjímání vizualizovali a papír nad bílou svíčkou spalte s větou: "Přijímám vše, co mi Vesmír nabízí. Jsem připravený."

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články