Velký horoskop kariéry a financí na konec září 2021: Kdo zbytečně utrácí za luxus a kdo bude excelovat na pracovišti?

Velký horoskop kariéry a financí na konec září 2021: Kdo zbytečně utrácí za luxus a kdo bude excelovat na pracovišti?
Zdroj: Freepik

Konec září bude z hlediska kariéry i peněz pro mnoho znamení zvěrokruhu bouřlivý. Komu se podaří dohodnout lukrativní smlouvu a tím se může těšit na příliv financí? A kdo by se naopak měl mít na pozoru? Na to odpoví náš velký horoskop!

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 19. 09. 2021 16:00

Kdo bude kreativní a na koho čeká úspěch v práci? Jak to budou mít jednotlivá znamení s penězi? Podívejte se, co vám hvězdy přichystaly na konec září.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Pozitivní vliv Jupitera a Saturnu z vás na konci září udělá hvězdu. Máte jistotu pochvaly a uznání a u zkoušek nebo přihlášek budete úspěšní. Naopak v týmové práci s kolegy to není zcela optimální. Působíte možná příliš sebevědomě a ne vždy zcela koordinovaně.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Slunce a Mars vám přinášejí velké množství energie. Organizace denních úkolů vám půjde velmi dobře. Pokud jde o vyjednávání a finanční investice, je důležité jednat moudře, vše podrobně sledovat a v případě pochybností peníze raději nechat „na hromadě“. Skvělou zprávou je, že jste na technické úrovni neporazitelní. Všechny inovace týkající se počítačů a internetu máte v malíčku.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Hvězdy vám přejí v práci a přinášejí dostatek financí. Při vyjednání jste velmi šikovní a výmluvní. Stále se něco děje a k vám se dostávají důležité informace. Rychleji se nadchnete pro nové projekty a myslíte na zisk. Smlouvám, které v září uzavřete, velmi přeje postavení Merkuru a Jupitera.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Inovace jsou u vás na denním pořádku. Technické vymoženosti jsou vám jen ku prospěchu. Finančně to ale není optimální. Máte tendenci zbytečně utrácet za luxus a potěšení. Rozhodně se vyplatí porovnávat ceny a vědoměji využívat potenciálních úspor.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Díky postavení Merkuru se vám v září vede skvěle. Vyjednáváte znamenitě a dokážete rychle přesvědčit ostatní. Při prodeji se vám bude dařit a vytváření nových kontaktů jde samo. Od poloviny září je to ještě lepší. Pokud chcete změnit zaměstnání nebo úkoly, nyní snadno zjistíte, co je pro vás to pravé.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

V září vám Slunce a Uran pomohou vytvořit vhodné pracovní prostředí. Myslíte velmi inovativně a máte cit pro to, kam věci směřovat. Ať už na home office, či na sociálních sítích, všude dokonale využíváte veškeré technické možnosti. Se svými penězi zacházíte opatrně. Extra výhodné nabídky na vás čekají díky vlivu Venuše spíš v druhé půli září.

Váhy (24. 9. - 23. 10.)

Díky vlivu Venuše jste pro své okolí sympatičtější, čehož si všimnou také v práci. Daří se vám hlavně v týmu, kolegové vás poslouchají a častěji odsouhlasují vaše návrhy. Díky tomu vyděláte více peněz. Jen si dejte pozor na utrácení. Zvýšený příjem u vás v druhé polovině září znamená, že máte i větší tendenci rozhazovat.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Venuše vám dopřeje velké množství kreativních nápadů. Jako návrháři a výtvarníci budete plni inspirace. Jste ale také vynalézaví a umíte zajistit, aby zákazníci a kolegové dobře přijali vaše nápady a produkty. Pokud jde o finanční záležitosti, jednáte moudře a přemýšlíte dlouhodobě.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Merkur a Jupiter přinášejí příležitosti k pokroku. Jste velmi přesvědčiví ať už jde o oblast prodeje, přímou aplikaci nebo o zkoušku. Také po finanční stránce jsou vaše vyhlídky skvělé. Výhodné obchody a lepší výdělky vás motivují ve vašich finančních strategiích. Budete také sršet dobrými nápady a podaří se vám sestavit dobrý tým nebo připoutat k sobě důležité lidi.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Odpor je tu proto, aby se zlomil. A to vás čeká zrovna v této době, protože jste plni elánu a ambicí a může se zdát, že vám okolí bude bránit „v rozletu“. Váš šéf se na vás může spolehnout, vždy dodáte přesně to, co je požadováno. S vašimi inovativními nápady si užijete spoustu zábavy. Finančně je však zapotřebí větší opatrnosti. Vliv Merkuru vyžaduje optimalizaci nákladů.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

V září jste obdařeni spoustou energie a odhodlání. Řešíte úkoly s velkou motivací, podrobné plánování se stává realitou. Týmová práce je pro vás důležitá, rádi se zapojujete a prosazujete společné projekty. Všude, kde je vyžadována organizace, jste naprosto ve svém živlu. Ale to není vše. Merkur a Jupiter vám umožní vytěžit maximum z peněz a smluv.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Networking s důležitými lidmi a účast na klíčových jednáních je pro vás samozřejmostí. Jste přesvědčiví a máte cit pro lukrativní příležitosti. Venuše vám bude přát spíš v druhé polovině září. Napětí v zaměstnání se vyřeší. Finanční rozhodnutí děláte intuitivně a máte naprostou pravdu.

Zdroj informací:

Cosmopolitan.de

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články