Velký horoskop financí na rok 2022: Kdo by se měl vyvarovat půjček a koho čeká hojnost?

Velký horoskop financí na rok 2022: Kdo by se měl vyvarovat půjček a koho čeká hojnost?
Zdroj: Shutterstock

Co si hvězdy přichystaly pro jednotlivá znamení zvěrokruhu na rok 2022 v oblasti peněz? Podívejte se, kdo bude řešit vážné finanční otázky a kdo naopak dostane obrovskou příležitost, jak změnit svůj život. Co čeká právě vás?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 28. 12. 2021 07:00

Rok 2022 je obdobím neomezených možností, změn i finanční hojnosti. Velký důraz je však kladen na to, jak jste se k penězům chovali v předchozích měsících. Pokud opakovaně pociťujete závist a nepřejete druhým, hvězdy ani vám nedopřejí. Podívejte se, co čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

V roce 2022 se vám splní i ty nejtajnější sny. Pracovní příležitosti k vám budou přicházet jedna za druhou, a to přesně takové, které momentálně potřebujete. Ačkoliv si všichni kolem vás stále mysleli, že si přejete až nemožné, tento rok jim ukážete, že se pletli a jak je víra důležitá. Velká finanční hojnost už je na spadnutí.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Snad se tento rok konečně naučíte řádně hospodařit s penězi, v posledních letech to tak nevypadalo. Zejména kolem léta se vyvarujte rychlých půjček a koupě elektroniky na splátky. Nepůjčujte si na věci, které pro vás nejsou nezbytné, a snažte se i něco ušetřit. Na konci roku budete finanční rezervu pravděpodobně potřebovat.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Nemůžete čekat, že vás vždy někdo zachrání. Začněte se o svou budoucnost starat sami a to opravdu pořádně! V polovině roku by vás mohla překvapit pracovní příležitost, která bude tak výhodná, až jí nebudete věřit. Dejte na svou intuici, možná vám bude napovídat, že tohle není to pravé. Pokud trochu zariskujete, peníze k vám přijdou z úplně jiných zdrojů.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Vnímejte peníze jako energii, která k vám přichází ve chvíli, kdy s ní jednáte otevřeně a zodpovědně. Pokud se naučíte peníze vydělat a vnímáte jejich neomezenost, dostane se vám tento rok mnoho příležitostí. Pokud budete stále uvažovat nad tím, že trpíte nedostatkem, bude se vás držet celý rok.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Máte před sebou mnoho investičních příležitostí, které vám nedají spát. Bude vám však chybět odvaha, takže pokud se budete zbytečně dlouho rozmýšlet, uteče vám ta, na které vám bude doopravdy záležet. Vyberte si tento rok vhodného finančního poradce, bude vám velkou oporou.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Už je na čase, abyste se přestali v otázce financí spoléhat na svého partnera a přidali ruku k dílu. Čeká vás mnoho výdajů, někteří budou dokonce řešit otázku bydlení. Netrapte se, že by vás v roce 2022 čekala nějaká katastrofa. Naopak vám bude pravděpodobně nabídnuto povýšení, které s sebou přinese velký finanční profit.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Pozor na zbytečné rozhazování, hned na jaře byste hořce litovali, že je váš účet prázdný. Pokud jste doteď žili od výplaty k výplatě, je na čase to změnit. Osoby, které vám opakovaně půjčovaly, když vám finanční prostředky došly, tady pro vás v příštím roce už rozhodně nebudou. Je na čase, abyste začali být samostatní.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

V roce 2021 jste dosáhli velkého pracovního úspěchu, což s sebou nese i vysoký výdělek. V tu chvíli jako by se vaše běžná arogance a pýcha ztratily a pomáhali jste všude, kde bylo potřeba. To vám hvězdy v roce 2022 vrátí a můžete se těšit na mnoho dobrého. Přichází k vám velká hojnost.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Překvapí vás, jak velkou oporou vám v roce 2022 bude ve finančních záležitostech váš partner. Konečně po letech pocítíte, že nejste na vše sami a můžete se na někoho spolehnout. Hned na jaře budou někteří z vás povýšeni či změní práci, na podzim pak mohou někteří očekávat rozšíření rodiny, které s sebou také přinese některé finanční otázky.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Dlouhodobé finanční problémy jsou konečně zažehnány, těšte se na úspěch! Nedovolte černým myšlenkám vytvářet ve vaší duši stres a nervozitu. Konečně se poměry kolem vás uklidní. Jediné varování přichází ke konci léta, kdy by finanční otázky mohly v širší rodině způsobit opravdu rozsáhlý konflikt. Vás osobně se však týkat nebude.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

U vás bude vše dobré, více než dobré! Budete mít finance na vše, co si jen budete přát a nic vás nezastaví. Hned na začátku roku vás vnitřně uklidní, že máte tolik, abyste se postarali o rodinu. Ať už budete řešit bydlení, nové auto či dovolenou, finance budou na vše. Konečně se naučíte, jak s nimi pracovat, aby se vás držely.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

V posledních měsících jste jednali trochu vypočítavě a nepřáli jste ostatním nic dobrého. To se může v těchto měsících otočit proti vám a dát vám důležitou lekci. Zřejmě budete muset vrátit svým blízkým částku, u které jste doufali, že už na ni dávno zapomněli. Na podzim by se však vaše situace mohla otočit a získáte novou příležitost. Je jen na vás, jak s ní naložíte.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články